SEXISME OG ANDRE ISMER

Doctor
Del artiklen her:

Af Thomas Hightower.

I går, den 1. oktober 2020, så jeg et interview på YouTube med Cecilie, der blev overfaldet, sparket og til sidst voldtaget, da hun en forårsnat var på vej hjem. En somalisk statsborger, som stadig bor i hendes kvarter, blev opfyldt af trangen til at berige denne danske kvinde med sin kultur.

Siden verdens bedste udlændingelov i 1983 blev indført har danskerne i stigende grad modtaget denne lovpriste diversitet. Denne 17-årige somaliske statsborger har heller ikke ligget på den lade side:

Straffeattesten på videoen viser, at han i august 2019 modtog 4 måneders fængsel for vold og advarsel om udvisning. En måned senere fik han 6 måneders fængsel for vold og advarsel om udvisning. Igen en måned senere, oktober 2019, 6 måneders fængsel for vold mod tjenestemand i funktion.

Vi kan se, at hans fængselsdomme ikke er blevet eksekveret med det samme. Det må sikkert tilskrives det danske fængselsvæsens allerede overfyldte kulturberigende udlændinge, hvor danske fængsler og fængselsbetjente ikke har ressourcer til den stadig stigende udfordring.

Danskernes manglende retssikkerhed er nøgleord i debatten
Tilbage står en himmelråbende proportionsforvrængning angående overgreb på danske kvinder.
Vi har på den ene side en stiltiende accept af de universelle menneskerettigheder, som vitterlig er en ideel, smuk tilkendegivelse af den globale befolknings krav på menneskelig værdighed.
På den anden side har vi resultatet af denne konvention, som først langt tid efter 2. verdenskrig blev implementeret i den danske retspraksis. Resultatet er danskernes manglende retssikkerhed. Det er nøgleord i denne debat.

Jeg ved ikke, om jeg skal le eller græde. For på samme tid er medierne nemlig opfyldt af etniske, danske mænd, som for mange år siden har klappet en kvinde i bagdelen eller kommenteret på hendes stramme, udfordrende påklædning. De har nu mistet deres arbejde af den grund.

Bemærk denne optagethed af at kontrollere modstandere ved at fratage dem deres arbejde. Hvor tit høres ikke bemærkningen om en sexistisk mand – at han skal fyres fra sit arbejde. Og hvis han får et andet, mindre prestigefyldt arbejde, skal han stigmatiseres og fordømmes, til Helvedet fryser til.

Dengang hvor verden ikke var blevet vanvittig
Her må jeg fluks bekende, at jeg i mine unge dage i 1970’erne arbejdede i det danske sygehusvæsen. Da jeg i hospitalets lange korridorer på et tidspunkt blev optændt af en kvindelig sygeplejerskes iøjnefaldende skønhed, klappede jeg en for mig ukendt kollega i hendes yppige bagdel.

Oh skræk – oh rædsel! Men hvad skete: Den underskønne kvinde vendte sig om og sendte mig et stort smil.

Ja, det var dengang. Hvor verden ikke var blevet vanvittig!

Del artiklen her: