GULDREGN OVER MIGRANTBØRN – DE SVAGESTE ÆLDRE BETALER

kids
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Der skal være råd til at holde jul og fødselsdage, fastslår Socialdemokratiet, så nu får en indvandrerfamilie med 3 børn et skattefrit beløb på 36.000 kroner om året.
Der svarer til, at en selvforsørgende familie skal tjene 72.000 kroner mere om året for at få det samme beløb, siger DF-ordfører på området Bent Bøgsted.

Muslimske børn får sjældent lov til at deltage i fødselsdage
700 kroner skattefrit per barn per måned er et fantastisk beløb til fest og fødselsdage. Problemet er blot, at muslimske børn sjældent får lov til at deltage i fødselsdage og fester. Pengene vil i de fleste tilfælde blive sendt ud af landet og havne hos familierne i hjemlandet. Det ved de røde godt, men det lyder empatisk at sige, pengene skal gå til børnefødselsdage!

De 300 mio. kroner burde være brugt på børneomsorg, skoler og ældrepleje. Her skærer kommunerne nu helt ind til benet. I Hørsholm kommune har man fravalgt vådservietter til de allersvageste ældre. Så de skal ikke vaskes mere! Hørsholm og flere andre kommuner sender nu en ekstra skyhøj regning til plejehjemsbeboere for vask af sengetøj!

Skidt med de etniske svageste danskere
Børnenes minister Mette Frederiksen fører sig sandelig frem i ny socialistisk stil. Skidt med de etniske svageste danskere, nu bevilger vi evig ferie til migranter, så stemmer de nok på rød blok.
Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti vil stemme imod og kræver folkeafstemning. Venstre siger nej til folkeafstemning og kører Dansk Folkeparti ud på sidespor.
Morten Østergaard, Pia Olsen Dyhr og Pernille Skipper jubler. Nu har de betalt regningen for de tusindvis af moskestemmer!

Ordningen er tænkt midlertidig, til en kommission finder frem til det rette festbeløb. Sikkert en rød kommission!

Del artiklen her: