GODT MAN IKKE ER USA-KORRESPONDENT

Joe Biden
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Der er blevet stille om Joe Biden i de danske medier, som ellers var så begejstrede over hans valgsejr. Endelig var USA kommet tilbage til normale tilstande til glæde for hele den vestlige verden.

Man skulle derfor tro, at vi regelmæssigt blev underrettet om præsidentens vellykkede indsats, men tydeligvis er der ikke meget, han kan bryste sig af. Så hellere holde mund og nøjes med at skælde ud på det republikanske parti. Sådan må vi forberede os på, at USA-dækningen bliver i det mindste indtil midtvejsvalget i november. Og skulle demokraterne gå hen og tabe, kan vi forvente nye historier om, at udfaldet skyldes Putins lange arm.

Har nogen hørt, at Bidens popularitet synker som en sten? For et par dage siden viste en meningsmåling, at præsidentens “approval rating” er 33 pct. Hos uafhængige vælgere er den 25 pct., hos 18-34-årige er den 24 pct., og hos Hispanics (altså de spansk-talende) er den 28 pct. Ifølge Rasmussen daily tracking bliver hans indsats påskønnet af 40 pct. af vælgerne, mens 58 pct. ikke har noget godt at sige om den.

Det er blevet surt at være USA-korrespondent, når amerikanerne ikke opfører sig, som de danske medier vil have.

Del artiklen her: