VESTEUROPA – PÅ VEJ IND UNDER JERNTÆPPET?

Demo
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det er stadig mere frustrerende og fortvivlende – om end desværre forståeligt! – at de mange protester og demonstrationer mod de totalitære corona-restriktioner og den brutalitet, hvormed de slås ned, ikke kommer til den brede (danske) offentligheds kendskab. 

Vi kender i dag til bevidstløshed, hvordan de statsstøttede medier, ikke mindst landsdækkende tv, censurerer nyhedsstrømmen, eller rettere sagt: De få journalister, der måtte have noget viden at flytte rundt med, udøver selvcensur. De ved præcist, hvornår de er inden og uden for det officielle, politisk korrekte narrativ. 

Så meget mere taknemmelighed er der at udvise over, at der stadig findes alternative platforme, der har sandheden som navigationspunkt, og at der fortsat eksisterer nogle få politikere, der ikke er korrupte. Endskønt der er langt imellem snapsene. 

En af hædersmændene er Cristian Terheș, et rumænsk konservativt medlem af Europa-Parlamentet. Han har gjort opmærksom på politiets brutale aktioner ved en række lockdown protester i Europa, som han har overværet. 

Læs og lyt her.   

Suppleret med denne video Press Conference MEPs – Health Service collapse in Italy; police brutality against protesters in EU 

Del artiklen her: