FRYGTELIGT HJEMMERØVERI: ASYLANSØGER SKAR ÆGTEPAR I SMÅSTYKKER

(Arkivfoto)
Del artiklen her:

Endnu en grusom forbrydelse, der kunne være undgået, hvis flygtninge blev placeret i sikre zoner i deres egne nærområder, frem for i europæiske byer.

En asylansøger fra fredelige Tunesien er i endt i retten i Tyskland, sigtet for at have dræbt et ægtepar med hammer og kniv. Den sigtede 37-årige mand har erkendt mordet.

Dobbeltmordet skete i forbindelse med, at gerningsmanden røvede ægteparret i deres hjem. Efter at have dræbt manden og konen under det frygtelige hjemmerøveri, skar tuneseren dem i småstykker og lagde ligdelene i en kuffert og en taske. Derefter tog han bussen til den lokale badesø og smede de to massakrerede lig i søen.

Læs også: DANSK FOLKEPARTI: “AFVISTE ASYLANSØGERE SKAL SPÆRRES INDE, INDTIL DE KAN SENDES HJEM”

Anklageren kræver asylansøgeren fængslet på livstid.

Også sidste år blev en person dræbt af en asylansøger. Det skete i den tyske by Celle, hvor en afghansk mand brød ind i en skolelærers hjem og dræbte ham ved hjælp af en stor sten og et koben. Skolelæreren var såkaldt “venligbo” og arbejdede i sin fritid som frivillig hjælper for asylansøgere.

Tyskland har ligesom Danmark forbud imod, at borgere bevæbner sig med skydevåben i eget hjem for at kunne forsvare sig imod hjemmerøverier og terror.

Læs også: GENERAL: MILITÆRET KAN TIL ENHVER TID STOPPE MIGRATIONEN OVER MIDDELHAVET

Del artiklen her: