FOLKETING! VIS SOLIDARIDET. GÅ 10% NED I LØN

Christiansborg
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

280 milliarder har et enigt Folketing satset for at hjælpe erhvervslivet. Nødvendigt initiativ, hvis koen, der giver os mælk, ikke bliver fodret, er der ingen mælk. Det forstår SF og Enhedslisten ikke. Modtager en virksomhed støtte, skal staten have del i ejerskabet! Ren nationalisering! De økonomiske analfabeter bliver aldrig klogere. Det er slemt at være ordblind, men talblind er der ikke lige nogen undskyldning for.
   Men trods hjælp lider det private erhvervsliv og må fyre personale, mens offentligt ansatte og politikere får løn og ikke lever med trusler om fyring.

Forslag: offentligt ansatte og samtlige politikere inklusive ministre går 10% ned i løn med tilbagevirkende kraft fra 1. marts i solidaritet med resten af samfundet. Christiansborgpolitikerne har i forvejen lønnet sig selv langt over hvad deres evner ville kaste af sig ude i virkeligheden.
   Desuden er det med vort medlemskab af EU ikke ret meget at lave, derfor ser vi politikere på Borgen som private direktører, forfattere, foredragsholdere, rejseledere osv.

Og som en rejselysten flåde flyver udvalgene fra ferie til ferie for at besøge ganske uinteressante fx afrikanske og indiske områder. Det kaldes studierejse, skatteborgerne betaler!

Så ned med lønnen i solidaritet med befolkningen.

Del artiklen her: