DØDEN FRA LÜBECK

Døden fra Lübeck
"Døden fra Lübeck" er en cirka 30 m lang billedfrise af dødedansen, udført i 1463 til Marienkirche i Lübeck.
Del artiklen her:

Af journalist Peter Qvistgaard.

– er en pendant, allegori, lignelse, metafor eller bare et billede af Frau Merkels multiglade EU-storrige, der nu står for fald – grundet en pestlignende virus. For nu opføres Dødedansen over hende og andre europæiske regeringsledere, der naivt troede, at nationalstaternes grænser kunne nedbrydes af lalle-multiglade utopister.

Hun glemte, at når døden står for døren, skal døren lukkes. Så nu lukkes dørene i mange europæiske lande – selv i hendes eget land. For alle stammefolk ved, at når døden nærmer sig, skal man flygte fra Merkels storslåede “EU-tusindårsrige” – og tage hjem til egne fæller, der beskytter, giver tryghed – og selv klarer pest, kolera, virus, krig, sult, invasion og finanskriser – som de har gjort i årtusinder.

EU er for globale fanatikere
For EU er for globale fanatikere, der ønsker, at EU ikke bare skal være samhandel, men tillige være en undertrykkende, politisk og kulturel (læs: muslimsk) dominans. 

Vi andre ønsker bare at beholde vort fædreland med dansk demokrati og dansk dominans – og med masser af samhandel, og gerne fremmede gæster, der respekterer vor kultur og værdier.

“Men mange (EU)-fanatikere vil hellere dø end at tænke sig om. Og det gør de så også på et tidspunkt.” (Citat: Voltaire – frit oversat).

Lige nu er i hvert fald de åbne grænser uddøende, hendøende eller bare døde.

Del artiklen her: