FINDES DER BEHANDLING AF COVID-19? DET KORTE SVAR ER JA

Covid-Organics
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Vi har i en tidligere artikel på NewSpeek præsenteret en række midler, der faktisk har vist sig at være effektive mod corona. Vel at mærke hvis de gives med det samme, de mindste symptomer viser sig: 

Azithromycin

Hydroxychloroquine (”HCQ”)

Ivermectin (”IVM”)

D-vitamin

Remdesivir

Man får fat i disse midler via egen læge.

***

Madagascar mener at kunne tilbyde effektiv behandling af Covid-19

Nu følger vi op med yderligere oplysninger vedr. mulig behandling af Covid-19. Eksemplet stammer fra Madagascar, der mener, at de kan tilbyde effektiv behandling. 

Madagascar har i oktober 2020 åbnet den første medicinalindustri uden kemi, hvor de fremstiller ayurvedisk urtemedicin.  PHARMALAGASY hedder industrien.

Man har ayurvedisk medicin på Madagascar, fordi der her findes en stor del indvandrere fra Indien – oprindelseslandet for AyurVeda. Madagascar er det eneste afrikanske land, som har udført kliniske undersøgelser over virkningen af urter imod Covid-19.

Urtemedicinen hedder Covid-Organics
Urtemedicinen hedder Covid-Organics (CVO) og er en flydende urtemedicin. Den kan også kan bruges imod andre infektionssygdomme. Covid-Organics indeholder bl.a. en bestemt type af malurt, der også bruges til at behandle malaria.

Tallene taler for sig selv
Madagascar er for nylig begyndt at producere ikke bare den flydende tinktur urtemedicin, men også nu i tabletform. Præsidenten for Madagascar Andry Rajoelina, har meddelt, at Covid-organics kan både forebygge og behandle covid-19. 

Covid-Organics produceres af Malagasy Institute of Applied Research. Man påbegyndte produktionen, fordi man blev opfordret til det. NGO Maison de l’Artemisia France kontaktede adskillige afrikanske lande under COVID-19 pandemien for at opmuntre landene til at finde frem til en effektiv behandling. En del af forskningen er udført i Frankrig og Canada. 

Men virker det så?

Der er mange kritiske røster
Der er mange kritiske røster, bl.a. WHO, som advarer imod at bruge urtemedicin. Der foreligger endnu ikke resultater af den kliniske forskning. Men ser man på statistikken, bliver man overrasket. 

Madagascar har 26 millioner indbyggere og mere end ¼ har drukket urtemedicinen, som regeringen har delt ud. Desuden er urtemedicinen Covid-organics også blevet eksporteret til andre afrikanske lande. 

I skrivende stund [18.01.2021] har Madagascar i alt haft 267 døde med covid-19, ud af en befolkning på 26 millioner. 

Regn selv % ud her. Tallene taler for sig selv. 

***

Kilder:  

https://en.wikipedia.org/wiki/Covid-Organics 

https://www.aa.com.tr/en/africa/madagascar-opens-first-herbal-medicine-factory/1993916 

https://www.voanews.com/covid-19-pandemic/nigerian-biotechnologist-touts-potent-herbal-covid-19-treatment 

https://www.thesouthafrican.com/news/madagascar-cure-covid-19-herbal-treatment-what-happened/ 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33370211/     

Del artiklen her: