ENDELIG INDRØMMER WHO AT COVID-19 PCR-TESTEN HAR ET PROBLEM

Del artiklen her:

 Af John O’Sullivan. 

Fra Principia Scientific- d. 17. december 2020

Oversat og intro af Erik Refner (ER). 

* *

ER: Jeg ved ikke, hvad der skal til, før regeringer, medier og frem for alt borgerne forstår, at de står med begge ben midt i verdenshistoriens største svindel-nummer.  

Tro ikke, at denne corona-influenza, som de kalder pandemi, får en snarlig afslutning – altså om politikerne skal bestemme. Selve ordet ”pandemi” er et WHO-svindel-nummer. 

Hvad vi oplever nu, var før 2009 ikke en pandemi, men blot en influenza-epidemi, der ikke krævede nogle særlige foranstaltninger. Livet gik videre, som det altid havde gjort. Vi bestemte selv, om vi skulle blive i sengen nogle dage, og hvornår vi igen skulle gå til vores arbejde. 

Vi borgere kan afslutte vanviddet her og nu med ganske enkle, fredelige midler: 

Kast maskerne på bålet, adlyd ikke idiotiske dekreter om ”social-afstand”, forbud mod forsamlinger og frem for alt:  Kram og kys din familie, dine venner og bekendte. Kort sagt, civil ulydighed vil få politikere til at forstå, at vi har afsløret dem, og at de godt kan sætte vores land tilbage til – ikke et ”nyt-normal”, men det gamle normale, hvor almindelig sund fornuft igen råder.

Det er mit håb, at denne artikel i det mindste får nogle medborgere til at bruge deres sunde fornuft, og hvem ved – endda tænke: Måske får jeg ikke hele sandheden fra Mette F., Löfven, Merkel, og hvad de nu hedder alle sammen.

 

NB: Bemærk at nedennævnte WHO-side er blevet fjernet. Dette gælder desværre også for de to links i artiklen, som refererer til samme WHO-side. De er mærket med gult. Censuren har gjort sit arbejde. 

Peter C. Gøtzsche, der i februar 2020 udgav en kritisk bog om vacciner, oplevede i sin research også gang på gang ’døde links’, hvis disse rummede kritik af ’den officielle fortælling’. 

Her følger oversættelsen af artiklen.

***

I en erklæring offentliggjort den 14. december 2020 indrømmede WHO endelig. hvad 100.000-vis af læger og medicinske fagfolk har sagt i flere måneder: PCR-testen, som bliver brugt til at diagnosticere Covid-19, er upålidelig og giver alt for mange falsk-positive resultater.

Dette WHOindrømmede “problem kommer i kølvandet på internationale retssager, som afslører sundhedspersonales og politikeres inkompetence og embedsmisbrug som følge af deres tiltro til en diagnose-metode uegnet til formålet.

WHO indrømmer, at kernen i “problemet” er det helt vilkårlige antal cyklus, som disse test-udstyr anvender. For ”at finde virusset kræves mange cyklusser. I nogle tilfælde er det vanskeligt at skelne mellem baggrundsstøj og en faktisk tilstedeværelse af det søgte virus.” [min fremhævelse, ER]

FN-organet ses nu tydeligt at ville distancere sig fra denne så fatalt fejlbehæftede test, da et stigende antal retssager, som er i gang ved domstolene, afslører det vanvittige i at stole på en test, som selv opfinderen, Professor Kary B. Mullis sagde aldrig var lavet for at diagnosticere sygdom. [1]

Kary Mullis

Professor Mullis blev tildelt Nobelprisen i biokemi i 1993. ‘Uheldigvis’ døde Mullis lige før pandemien startede.

Vi rapporterede den 22. november 2020, at en skelsættende retssag i Portugal havde truffet afgørelse om, at PCR-testen (polymerase chain reaction test), der bliver brugt over hele verden til at diagnosticere Covid-19, ikke var egnet til formålet.

Vigtigst af alt besluttede dommerne, at en enkelt positiv PCR-test ikke kan bruges som en effektiv diagnose af en infektion.

Som Off-Guardian på daværende tidspunkt rapporterede:

“I deres afgørelse henviste dommerne Margarida Ramos de Almeida og Ana Paramés til flere videnskabelige undersøgelser. I særdeleshed til en undersøgelse af Jaafar m.fl., som fandt, at – når man kørte PCR-test med 35 cyklusser eller flere – falder nøjagtigheden til 3%. Dette betyder derfor, at op til 97% af de positive resultater kan være falsk-positive.

Domsafgørelsen konkluderer endvidere, at baseret på de videnskabelige studier som de har læst, er enhver PCR-test, der bruger mere end 25 cyklusser, totalt upålidelig.

Regeringer og private laboratorier har været yderst mundlamme, når det gælder det nøjagtige antal cyklusser, de bruger i deres PCR-test. Det vides imidlertid, at antallet i nogle tilfælde har været så højt som 45.

Endog den førende skrækkampagne-mester Anthony Fauci har offentligt udtalt, at alt over 35 cyklusser giver helt ubrugelige resultater.

Du kan læse den originale domsafgørelse på portugisisk her, og oversat til engelsk her.

Blandt de mange tusinde vrede læger, der argumenterer for, at PCR-testen ikke skal anvendes, er Dr. Pascal Sacré. 

Han har skrevet følgende:

“Dette misbrug af RT-PCR-teknikken bruges af nogle regeringer som en ubarmhjertig og bevidst strategi. Støttet af videnskabelige sikkerhedsorganer og de dominerende medier retfærdiggør de deres urimelige foranstaltninger såsom overtrædelse af en mængde lovfæstede rettigheder, ødelæggelse af økonomien med konkurser i de aktive samfunds-sektorer til følge, forringelse af levevilkårene for en lang række almindelige borgere, og alt sammen sker det under påskud af en pandemi, der er baseret på positive RT-PCR-test og ikke på antallet af faktiske patienter.”

 ”Klar, endegyldig videnskabelig dokumentation viser, at disse tests ikke er nøjagtige, og at de giver en statistisk signifikant procentdel falsk-positiver. Disse positive resultater er sandsynligvis en indikation af en helt almindelig luftvejssygdom så som forkølelse.” [2]

NYTimes

Intet af dette er dog nye informationer for videnskaben. Disse fakta var i hvert fald kendt inden år 2007 hvor New York Times havde en rapport med titlen: “Tiltro til kviktest fører til epidemien som aldrig Var” (billedet ovenfor). 

Rapporten viser klart, hvor videnskabeligt ukorrekt PCR-testen er. Medicinske eksperter kommer med mange chokerende udtalelser om brugen af disse test, og de forklarer, hvordan PCR-testen resulterer i falsk positive resultater som kan føre til farlige overdrivelser og ukorrekte nødsituationer. [3]

I 2007-rapporten citerer New York Times en ”profetisk” udtalelse fra Dr. Elizabeth Talbot, som var stedfortrædende epidemilog i New Hampshire Department of Health og Human Services. 

Hun sagde: “Et af de mest bekymrende aspekter i denne pseudo-epidemi er, at alle beslutninger syntes så fornuftige på det givne tidspunkt”.

De, som driver vores offentlige institutioner, tillader, at historien gentager sig. I spidsen for den linje af inkompetence og embedsmisbrug står selveste FN. Ved en medie-briefing ang. Covid-19 den 16. marts 2020, sagde WHO’s generaldirektør, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (foto nedenfor):

“Vi har en meget enkel besked til alle lande: Test, Test, Test.”

Tedros

Dette vanvid at teste alle og enhver – endog dem uden symptomer – har ubetinget resulteret i en global sundhedsskandale, og den skal stoppes. 

Alle højt-ansatte, som er medskyldige i denne forbrydelse, skal retsforfølges.

***

OM FORFATTEREN 

John O’Sullivan er administrerende direktør og sammen med dr. Tim Ball medstifter af Principia Scientific International (psi). 

John O’Sullivan er en erfaren videnskabsforfatter og juridisk analytiker, der bl.a. hjalp dr. Ball med at besejre verdens ”førende klimaekspert”, Michael – ‘hockey stick’ – Mann i ‘Århundredets videnskabs-retssag’. 

O’Sullivan krediteres som den visionære, der dannede den originale ‘Slayers’-gruppe af forskere i 2010, som derefter samarbejdede om at skabe verdens første komplette samling til aflivning af CO2-teorien samt deres nye opfølgningsbog.

[1] Kary Mullis: “Le test PCR ne permet pas de savoir si vous êtes malade, vidéo accessible sur YouTube, 9 octobre 2020.

[2] David DeGraw, Torsten Engelbrecht og Konstantin Demeter: National security alert. Covid-tests scientifically fraudulent. -Epidemic false-positives.

[3] New New York Times, Faith in Quick Test Leads to Epidemic That Wasn’t Gina Kolota, udgivet: 22. januar 2007

Del artiklen her: