FBI: HILLARY CLINTON MODTOG BESTIKKELSE FRA RUSLAND FOR AT SÆLGE USAs URAN TIL PUTIN

(Foto: Hillary Clinton)
Del artiklen her:

Nye dokumenter fra FBI bekræfter ifølge flere medier, at Hillary Clinton som udenrigsminister modtog op mod 1 mia. kr. i “gave” for at sælge 20 procent af USAs uran – der bruges til atomvåben – til Rusland.

Skandalen går under navnet Uranium One og handler om, at Hillary Clinton som udenrigsminister modtog millioner af dollars til hendes private Clinton Foundation i forbindelse med at hun som udenrigsminister under præsident Barak Obama solgte kontrollen over 20 procent af USAs uran til Rusland.

Grundstoffet uran betragtes som et våben, eftersom det bruges til fremstilling af atomvåben. Den sædvanligvis Clinton-venlige avis New York Times afslørede allerede tilbage i 2015, at “Penge flød til Clinton-fonden under uranhandel med Rusland”. Det skete bl.a. i form af 500.000 dollars i betaling til Clinton for en tale hun holdt i Moskva for bl.a. repræsentanter for den russiske regering. Hun fik også penge via millioner dollars i donationer til hendes fond, pengene kom fra aktionærer og russiske regeringskontrollerede banker, som alle var interesserede i at påvirke USAs udenrigsminister til at underskrive salget. Først havde Clinton afvist at skrive under, men da pengene begyndte at strømme ind, kom hun på andre tanker og solgte en femtedel af det strategisk vigtige og dødsensfarlige grundstof til Putins Rusland.

Læs også: CLINTON, COMEY OG DEN AMERIKANSKE SUMP

De nye afsløringer, som stammer fra FBI og er offentliggjort af medierne The Hill og Fox News afslører, at store dele af den amerikanske regering og sikkerhedstjeneste var klar over, at Hillary Clinton modtog penge fra kriminelle russere for at sælge USAs uran til Putin. FBI-dokumenterne viser også, flere af de kilder, hvorfra penge strømmede til Hillary Clinton, var under efterforskning for kriminelle aktiviteter. Også dette var kendt i store dele af Obama-regeringen og landets sikkerhedstjenester. Med til skandalen hører, at Obama-regeringen holdt FBIs rapporter om russisk brug af bestikkelse hemmelig for Kongressen – det amerikanske “folketing”.

FBIs rapporter beskriver, hvordan ikke kun dokumenter, men også øjenvidner har set, at embedsmænd fra den russiske regering har sendt millioner af dollars til Clintons private fond. Ifølge Fox News er hele 145 millioner dollars (900 mio. kr.) doneret fra forskellige interessenter i Uranium One-handlen til Clinton Foundation.

Læs også: HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

Imens Demokraterne i USA altså har haft travlt med at beskylde Trump for samarbejde med Putin – et samarbejde som aldrig er dokumenteret trods talrige undersøgelser af bl.a. FBI, CIA og NSA – har det Demokratiske Parti altså under påvirkning fra bestikkelse selv indgået hemmelige aftaler med Putin om at sælge USAs uran til Rusland. De enorme summer, som flød fra Rusland til Clinton i forbindelse med uranhandlen har desuden puttet en klemme på Clinton. Såfremt Clinton var blevet præsident, ville Putin formentligt kunne bruge sin viden om bestikkelsen til at true Clinton med at afsløre ulovlighederne, med mindre hun som præsident fulgte ordre fra Kreml.

Danske medier er som bekendt fortsat travle med at bringe rygter og spekulationer om Trumps påståede samarbejde med Putin. Imens er den amerikanske venstrefløj, og den danske for den sags skyld, fredet af de politisk korrekte medier.

Video: Fox News om de seneste afsløringer i Uranium One-skandalen:

Læs også: PROFFESOR BENT JENSEN I NEWSPEEK: TRUMPS UTILGIVELIGE SYND

Del artiklen her: