FAUCI OG BILL GATES INDRØMMER: COVID-VACCINERNE VIRKER IKKE

Gates
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Covid-vaccinerne (killer-jabs i folkemunde) virker ikke, siger de to folkesundheds-eksperter.

Virkelig? 

Det kan I da ikke for alvor mene. Og så efter at I med den i verdenshistoriens mest storslåede propaganda-kampagne har fået stoffet sprøjtet ind i 3 billioner troskyldige medborgere?

Jo da. Alle er vist klar over, at det skulle gå hurtigt. Verden stod på nippet til at gå under i en rædselsvækkende pandemi.

Den tunge byrde at redde verden var lagt på vore skuldre. Vi indrømmer, at det måske gik lidt for hurtigt. Men kære venner, fortvivl ikke, vi har nye gode ideer som med garanti gør jobbet færdigt.

***

Til orientering mener Gates, at vi må finde helt nye former for vacciner. Som den folkehelse-ekspert han er, har han allerede en del gode ideer, som han er villig til at betale for og efterprøve på de sorte i Afrika. 

Hvad angår Fauci slår han på tromme for, at vi alle et par gange om året får en ”booster”. For at være på den sikre side skal den gives til alle aldersgrupper, børn ned til et halvt år inklusive, tilføjer han med et lille skævt charmerende smil. 

Pandemier kræver ofre af os alle
Vi behøver ikke være urolige, fordi en del videnskabsfolk påstår, at de har fundet skadeligt grafitoxid* i vaccinerne, for vi ved jo alle, at der florerer så uendeligt meget fake news.
Alle ved jo også, at vacciner generelt tilsættes arsenik og kviksølv. Det er jo bare for at forbrugeren skal få en frisk vaccine.
Det tilsættes jo også i så små doser, at det end ikke kan registreres hos et spædbarn.
Vi kan roligt sætte vores lid til Bill og Fauci – disse to rare mænd, som kun har vores bedste i tankerne, og som enhver svigermor ville elske – vel, i hvert fald Bill Gates med det søde, drengede smil og de kækt viftende hænder. 

Og desuden, er det ikke meget bedre, at disse to helseeksperter er store nok til at indrømme en lille fejltagelse?
Tænk bare på oprøret, der ville være kommet, hvis vi selv havde opdage det?

Engelske Boris Johnson – the Boar – mener, at begrebet ”fuldt vaccineret” er en variabel, som vi bliver nødt til at justere hen ad vejen.
Fuldt vaccineret kan betyde at du skal have 3, 4, 5, 6 …. n jabs.
Vores vaccinationspas skal derfor også fornyes halvårligt eller oftere.

Men den opgave tager verdens-regeringerne gerne på sig, for vi må indstille os på, at pandemier kræver ofre af os alle.

***

*) Grafitoxid (graphite oxide) er et yderst giftigt (nano)materiale.

Kilde: The Defender, Children’s Health Defence 

Fauci, Gates Admit COVID Vaccines Don’t Work as Advertised

In interviews just days apart, Bill Gates and Dr. Anthony Fauci admitted COVID vaccines aren’t effective, but both suggested the solution is to give more boosters to more people.

Del artiklen her: