NewSpeek

FARLIGE UDLÆNDINGE: 1.900 TIP OM TERRORISTER BLANDT FLYGTNINGE SIDEN 2015

Lars Løkke Rasmussen

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))

Del artiklen her:

Sikkerhedstjenester fortæller, at over 9.000 terrorangreb er blevet stoppet de seneste par år.

I stadig flere europæiske lande, herunder Danmark, er politiets ressourcer udtømte. Selve fundamentet for vores demokratiske samfund, retsstaten, er dermed i opløsning. Borgernes fysiske sikkerhed er under pres. En række undersøgelser viser, at en stadig større andel af især kvinder i Vesteuropa er utrygge ved bevæge sig i det offentlige rum.

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

Hovedårsagen til, at stadigt flere stater ikke længere kan opretholde landets love i stadigt flere og større områder, er den eksplosion af kriminalitet og terror, som er fulgt i kølvandet på indvandring fra islamiske lande.

Mange danskere oplever det i hverdagen, hvor politiet ofte ikke kommer, når man ringer efter dem, og at sager om vold og indbrud ikke efterforskes.

Måske er truslen fra terror endda endnu større, end myndighederne fortæller os?

I et læk til Sunday Times afslører kilder i europæiske efterretningstjenester, at over 9.000 terrorangreb er blevet afværget de seneste par år. Langt størstedelen af sagerne er efter 2015, hvor Merkel, Løkke og en række andre EU-tilhængere åbnede grænserne for strømmen af illegal indvandring fra den islamiske verden.

Læs også: LEDER AF SIKKERHEDSTJENESTE: DER ER EN KLAR SAMMENHÆNG MELLEM MUSLIMSKE FLYGTNINGE OG TERROR

Siden 2015 har europæiske sikkerhedstjenester modtaget over 1.900 tip om terrorister, der skulle gemme sig blandt de mange flygtninge og migranter, der er kommer hertil.

Tilbage i 2015 forsikrede Politiets Efterretningstjeneste og Venstre-regeringen os ellers om, at ingen terrorister ville komme ind blandt flygtningestrømmen. At landets øverste ansvarlige for danskernes sikkerhed kan tage så grueligt fejl, gør ikke bekymringen mindre.

Video: Migranter og flygtninge går på danske motorveje i 2015, mens en handlingslammet Venstre-regering ser på:

Læs også: VERDENSKENDT BOKSER: SYRISKE FLYGTNINGE ER KUJONER, DER IKKE BLIVER OG FORSVARER DERES LAND

Del artiklen her:
Exit mobile version