NewSpeek

LEDER AF SIKKERHEDSTJENESTE: DER ER EN KLAR SAMMENHÆNG MELLEM MUSLIMSKE FLYGTNINGE OG TERROR

Del artiklen her:

(Foto: Polens premierminister Beata Szydło)

En række lande modsætter sig EUs krav om at tage flygtninge fra islamiske lande. Det sker af hensyn til sikkerheden.

Lederen af Polens sikkerhedstjeneste, Paweł Soloch, ser en klar sammenhæng mellem flygtninge og efterkommere fra muslimske lande, og terror:

“På baggrund af de seneste angreb er vi overbeviste om, at miljøer med dårligt integrerede muslimer er en naturlig base for terrorister,” siger Paweł Soloch ifølge den østrigske avis Kronen Zeitung og fortsætter: “Vi ser en sammenhæng mellem det voksende antal muslimske flygtninge og en kraftig stigning i terrorisme.”

Læs også: UNGARN TIL EU: JERES FLYGTNINGEPOLITIK ER “VOLDTÆGT”

Polens regering nægter fortsat, med henvisning til de bitre erfaringer med muslimske indvandrere, som er gjort i Vesteuropa, at tage imod kvoteflygtninge fra EU. I en nylig tale opfordrede Polens premierminister Beata Szydło statsledere i andre EU-lande til at følge Polens kurs, hvis ikke de og deres børn skal gå en farefuld fremtid i møde:

“Hvor der du på vej hen, Europa? Rejs dig fra dine knæ og stop din passivitet, eller du kommer til at græde over dine børn hver dag,” sagde hun til stående klapsalver i det polske parlament.

Den åbenmundede statsleder anklager EU for at samarbejde med de islamistiske kræfter med det formål at skade de europæiske landes kulturer.

Beata Szydło spørger i sin tale det europæiske folk, om de ønsker ledere, der mener, at vi skal vænne os til terrorangreb og kalder terror for “hændelser”, eller om vi ønsker stærke politikere, der kan genkende en fare, når de ser den, og reagere effektivt imod den?

Læs også: FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

Video: Polens premierminister Beata Szydło advarer Europa mod at tage imod muslimer:

Et billede af sikkerhedssituationen i henholdsvis Østeuropa og Vesteuropa har længe cirkuleret på sociale medier som en påmindelse af konsekvenserne af udlændingepolitikkens konsekvenser:

Læs også: DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her:
Exit mobile version