NewSpeek

TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

Del artiklen her:

(Foto: Europæerne frygter konsekvenser ved flygtninge. Bl.a. er stadigt flere kvinder bange for at bevæge sig i det offentlige rum.)

En stor undersøgelse viser, at halvdelen af EUs borgere helt vil lukke for tilgangen af flygtninge.

Som også NewSpeek har omtalt, vil man kunne hjælpe langt flere flygtninge for de samme penge, ved at placere dem i sikre områder tæt på deres egne lande. Samtidigt vil dette afskærme Europa fra, at terrorister sniger sig ind blandt flygtningestrømmen. Dette, sammen med europæernes oplevelse af, at udlændinge skader velfærdssamfundet, er formentlig noget af den logik, som ligger bag et stigende antal europæeres ønske om et stop for flygtningestrømmen til EU.

Læs også: GRÆNSEKONTROL? 60 MEDLEMMER AF AL-QAEDA HAR SNEGET SIG IND I TYSKLAND

En verdensomspændende undersøgelse udført af analyseinstituttet Ipsos viser, at i de EU-lande, som indgår i undersøgelsen, ønsker 48 procent et fuldstændigt stop for flygtninge til deres land. Undersøgelsens stigende kurver taget i betragtning, må man forvente, at dette tal øges yderligere i de kommende år.

Næsten hver fjerde europæer er overbevist om, at der er terrorister, som udgiver sig for at være flygtninge og på den måde kommer ind i vores lande.

Som NewSpeek tidligere har beskrevet, oplever stadig flere kvinder i især indvandrertætte områder utryghed ved at gå udenfor deres dør. I den svenske universitetsby Uppsala føler kun 18 procent af kvinderne sig trygge ved at gå på gaden.

Læs også: ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

(Uddrag af Ipsos store holdningsundersøgelse)
Del artiklen her:
Exit mobile version