NewSpeek

FAKE NEWS: POLITI VILLE BESTIKKE AVIS FOR IKKE AT RAPPORTERE OM ASYLANSØGERES KRIMINALITET

Del artiklen her:

Avisen blev bl.a. tilbudt et “eksklusivt interview” med politichef, hvis man frafaldt krav om aktindsigt i asylansøgeres kriminalitet.

Da den store hollandske avis De Telegraaf bad politiet om aktindsigt i statistikker for asylansøgeres kriminalitet, gav politiet avisen et tilbud:

Hvis avisen frafaldt kravet om aktindsigt i de følsomme oplysninger, ville politiet istedet give dem oplysninger om kriminalitet begået af andre persongrupper. Og – som ekstra lokkemiddel – tilbød politiet et eksklusivt interview med politichef Erik Akerboom.

Efter at De Telegraaf afslørede det tvivlsomme tilbud fra politiet har sidstnævnte beklaget og lovet, at man vil genoptage behandlingen af aktindsigten.

Det er langt fra første gang, politiledelser i Europa mistænkes for at forsøge at skjule politisk ukorrekt information om udlændinges kriminalitet.

Jens Harder Højbjerg fra Københavns Politi er fortaler for, at man ikke skal rapportere om tilstandende i ghettoen Tingbjerg:

“Ved at påvise problemer, kan man også være med til at skabe problemer,” mener Højbjerg.

I Tyskland forsøgte politiets ledelse i samarbejde med de politisk korrekte politikere i første omgang at dække over, at størstedelen af seksualforbryderne, som angreb hundredevis af kvinder nytårsaften 2015, havde udenlandsk baggrund.

I Sverige har politiet ordre om ikke at oplyse om kriminelles etniske baggrund, da den slags information kan virke “racistisk”.

Del artiklen her:
Exit mobile version