DANMARK I CENTRUM FOR DEN AMERIKANSKE VALGKAMP

Candace Owens
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Flere talsmænd for det demokratiske parti nævner Danmark som et eksempel på den form for socialisme, som de vil indføre i USA. Det morsomme er, at for ti år siden ville de have nævnt Sverige, men det svenske sammenbrud er nu blevet bemærket helt ovre på den anden side af Atlanten. Derfor Danmark, som stadig hænger nogenlunde sammen.

Amerikanske politikere og kommentatorer ved tydeligvis ikke ret meget om Danmark, som ikke er socialistisk, men kapitalistisk med en stor offentlig sektor. Den har danskerne indtil nu med større eller mindre glæde betalt for, fordi landet har været temmelig homogent. Har været! Spørgsmålet er nemlig, om den offentlige sektor kan bestå, når Danmark i stigende grad bliver opdelt i uforenelige kulturer og retsordener som følge af årtiers indvandringspolitik.

Det kan man tvivle alvorligt på. Velfærdsstaten står nemlig i modsætning til den identitetspolitik, som ikke bare den danske, men også den amerikanske venstrefløj har dyrket i mange år, og som går ud på at udpege grupper, der i særlig grad har gjort sig fortjent til en offerrolle og derfor til særlige rettigheder og ydelser.

Hvis velfærdsstaten ender som en omfordelingsmekanisme, der flytter penge og rettigheder fra urbefolkningen til uintegrerede grupper af indvandrere, kan den ikke bestå.

Men vi har ikke noget af bebrejde amerikanerne, når danske politikere heller ikke kan forstå det.

***

[Nok et indspark fra Lars Hedegaard]

Candace Owens: Intelligent, veltalende, modig, smuk – og sort

Hør Candace Owens gøre op med årtiers demokratiske udnyttelse af sorte amerikanere her.

Del artiklen her: