ET STENKAST FRA INTETHEDEN

Precious
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen. 

Hvad skal der ske nu? Rygterne svirrer på nettet om priserne, der vil fortsætte med at stige og endda med trusler om hungersnød. “Hvad med høsten?”, spørges der et sted, for gødningen bliver dyr eller forsvinder, og med diesel vil det også være slut. Det siges, at elbusserne i Wiesbaden ikke længere kører, og at tyskerne mangler titan, så de ikke længere kan bygge kampvogne i kampen mod russerne. Hm! Ja de har jo været der før.

Vi kan da takke Ursula von der Leyen, hvis den kommende vinter bliver i uopvarmede huse og endda med mangel på fødevarer. Hvordan det skulle komme Zelensky til gavn er ikke logisk, og de stakkels forskræmte ukrainere vil jo også fryse. 

Men hvad med Danmark? Nok er vi et gammelt landbrugsland, men da det er længe siden, vil det næppe være muligt at vende tilbage og blive selvforsynende i en fart? Og gødning, hvad med den? Den skal vist også importeres – fra Rusland. På Holbergs tid kørte “natmanden” rundt og tømte lokumsspande fra husholdningerne. Det kunne måske blive den hurtigste løsning, indtil vi får tilstrækkelige dyrehold tilbage i landbruget?

Europas ledere er slået ind på en farlig vej
Europas ledere er slået ind på en farlig vej. På mig virker de apatiske, og det kunne vel tolereres i fredstid, men nu er det ikke fredstid. Næ nej da. Nu må vi give russerne, så hatten passer, og så skal vi dyrke ’woke’ og diskutere endnu flere kønsvarianter. Eller skal vi nu det? Er der slet ikke en voksen til stede?

Hvorfra kommer denne åndelige deroute? I hvis interesse? Er det vejen til “Den nye verdensorden” under kommando fra Davos? Rusland vil forresten ikke deltage i The Great Reset, men det vil de europæiske ledere.

Nogle taler om forsøg på folkemord ifm. særlige vacciner, og vi ved, det er gået rigtig galt for mange mennesker pga. Bivirkningerne. Endda med døden til følge. Vi har nok at spekulere over.

Jeg læste forleden en artikel af Pepe Escobar, som ofte skriver i de netaviser, der har dybdeborende journalistik som speciale. Her sammenlignede han nutidens woke-hysteri med de kristne under det Romerske Rige, som saboterede det, da de var kommet til magten. Det blev starten på sult og deroute. 

Hvordan kan en højt udviklet civilisation havne i dette åndelige morads?
Hvordan kan en højt udviklet civilisation som vores havne i dette åndelige morads? Vil vi også lade os styre af fanatisme, uoplysthed, inkompetence og endda depopulation, som Schwab fra Davos ser som en nødvendighed? 

Vil vi det, så får vi det. Og fortsætter vi med at lade os forføre af en fjernstyret presse, er vi desværre kun så meget dummere den dag, vi rammer bunden. Var det så ikke bedre at samle de sidste rester af folkestyret og pudse det af, mens vi kan?
Åbenbart heller ikke det. Nu har vi jo lige overgivet et stykke suverænitet mere til kommandocentralen i Bruxelles. Er der snart mere tilbage?

Selvfølgelig vil ikke alle på sigt lade sig overbevise om en masse sludder om demokrati og frihed, som er blevet ord uden indhold. Det vil næppe heller være muligt at få en hel nation til fortsat at tro på, at de dårlige tider med fødevaremangel og arbejdsløshed skyldes Putin, Orban, Trump eller Pave Frans. Men det kan blive for sent.

Vi fortsætter med at tale om demokrati, klima, vacciner, frihed, fremskridt og videnskab, mens vi kan være på randen af den største katastrofe nogensinde. Jeg håber, døden kommer hurtigt, og at man ikke mærker noget, hvis det for alvor går løs. 

Det anti-russiske had vil have tjent som hjernevask
Men europæerne vil åbenbart gå hele vejen, og hvis vi slipper med livet i behold, vil det anti-russiske had have tjent som hjernevask og vil bane vejen for The Great Reset. Det forløber som efter en opskrift for den Vestlige civilisation, der måske forlader scenen som den mest brutaliserede i vores historie.

Åh forresten! I år åbner La Scala operaen i Milano med operaen Boris Gudunov, hvor den russiske sopran Anna Netrebko synger et af hovedpartierne. Typisk for italienerne, ikke? 

Jeg elsker italienerne, og jeg skal i hvert fald ned og høre en af tidens største sangere.

Del artiklen her: