NewSpeek

ER HOLBÆK-POLITIKERE DUMMERE END DEMOKRATIET TILLADER?

(Foto: Rasmus Brandstrup Larsen (screenshot fra YouTube-video med Larsens politiske budskab)

Del artiklen her:

Lokale politikere ser intet problem i kommunal støtte til Erdogan-moské.

Holbæks lokale byråd har netop gjort sig bemærket ved med prestige-projekter i 100-mio.-klassen og eklatante regnefejl at gøre kommunen til landets fattigste. Men denne bedrift er ikke nok: Står det til bystyret, skal kommunen også give grønt lys til udvidelse af den lokale moské, som er styret af Tyrkiets islamistiske Erdogan-regime.

Den stærkt troende tyrkiske præsident Recep Erdogan bruger milliarder på gennem sin statslige organisation Diyanet at sprede sin radikale version af islam. Det sker gennem opbygningen af moskeer verden over. Diyanet udbreder den særligt radikale hafani-islam, der går ind for pisk og stening for utroskab og homoseksualitet. På det seneste har der været eksempler fra andre Diyanet-moskeer, hvor børn er blevet trænet som soldater i moskeerne og kampråb om, at “vi kæmper til sidste blodsdråbe!” Erdogan har flere gange erklæret sit mål om at gøre Europa islamisk med militant magt med udsagn som “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter, og de troende er vores soldater.” Erdogan viser jævnligt sympati med Det Muslimske Broderskab ved i offentlighed at vise broderskabets håndtegn rabia (fire fingre). Det Muslimske Broderskabs slogan lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”

En række af Erdogans moskeer i bl.a. Tyskland og Danmark undersøges i denne tid af politiet for at spionere imod herboende kritikere af det tyrkiske regime.

Holbæk-politikernes uforsigtige omgang med islamisme har fået ungdomsbevægelsen Identitær til at henvende sig til byens politikere i et brev, hvor den bl.a. gør opmærksom på, at en radikal moské vil styrke byens i forvejen stærkt problematiske og kriminelle parallelsamfund.

Den lokale venstrepolitiker Rasmus Brandstrup Larsen (V) afviser Identitærs bekymringer med, at han er “liberal” og derfor går ind for religionsfrihed. “En moské er ikke med til at fremme hverken radikalisering eller tyrkisk islamisme”, mener Rasmus Brandstrup Larsen. Ole Hansen fra Holbæks afdeling af Socialdemokratiet ser heller ingen problemer og stemmer derfor for en ændring af lokalplanen, så den kan give plads til udvidede moské-planer.

Man kan finde emailadresser på Holbæks byrådsmedlemmer her, og der opfordres til, at man sender denne artikel til dem.

Læs også:

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

HVEM STOPPER KOMMUNERNES VANVITTIGE SAMARBEJDE MED ISLAMISTER?

ERDOGAN TIL TYRKERE I EUROPA: OVERTAG MAGTEN!

https://newspeek.info/tyrkiets-regering-angriber-europa-bliver-muslimsk-inshallah/

STOP ERDOGANS IMAM-HÆR

SPØRGSMÅLENE, SOM MUSLIMSK BORGMESTERKANDIDAT IKKE VILLE SVARE PÅ

KOMMUNE UNDERSØGTE IKKE BAGMÆND FOR FORBINDELSER TIL STENINGS-ORGANISATION FØR MOSKÉ-GODKENDELSE

ERDOGAN VIL DANNE GIGANTISK KRIGSMASKINE: “ARMY OF ISLAM”

DE ER OGSÅ I DANMARK: USA VIL SÆTTE BRODERSKAB PÅ TERRORLISTEN

ERDOGAN OG HANS NAZI-VENNER

Del artiklen her:
Exit mobile version