ER DER STYR PÅ NOGET?

malmo
Del artiklen her:

Af Ruth Bering, cand.psych.

UDLÆNDINGE: “Jeg så ikke udviklingen komme”, sagde Sveriges statsminister Løfven, mens bandekonflikter raser i Malmø, og store dele af Sverige befinder sig i en tilstand, hvor der sker likvideringer på åben gade. Alene i 2019 har Sverige været ramt af over 100 bombeangreb, og 32 mennesker er blevet dræbt af skud. Sveriges statsminister mener dog ikke, at det har noget med indvandring at gøre. (Debat DR Radio 25.12.)

Så er det, man tænker: Hvad får manden egentlig løn for, hvis han ikke kan se en udvikling, der har været på vej i årtier?

Men er Sverige et særligt tilfælde, hvad angår slendrian, når det gælder om at passe på sit land? Det kan man ikke sige. I hvert fald har kriminelle en herlig tid i Danmark, når det drejer sig om at smutte væk fra politiet. Ifølge TV 2 (27.12.) er det de seneste to år 126 gange lykkedes retspsykiatriske patienter at stikke af fra en afdeling. Senest 7. januar i år er en farlig kriminel smuttet, og det sker igen og igen. Eller man går ind og befrier en bandeleder med et par skydevåben i en kagedåse, som var det Olsen-Banden i aktion. (TV 2 20.11.).

Og skal vi lige nævne den med de 333.431 danske pas, der siden 2008 er forsvundet. Sådan pist væk, hvor det så er henne, men væk er de. For ser De, de danske pasmyndigheder blev i 2018 misbrugt af et ukendt antal personer, som fik udstedt ægte pas på Borgerservice på trods af, at de indleverede et billede af en anden person. Meget morsomt, ikke? DR Nyheder har fået aktindsigt hos Justitsministeriet og Rigspolitiet, så den er god nok.

Og naturligvis mangler politiet ressourcer; nogle af de 78 mia. kr. årligt, skatteyderne betaler for kulturberigelsen, som bl.a. går til underhold af de mange fremmede, der generer politi og brandvæsen i slukningsarbejdet af de utallige ildspåsatte biler, ved at overdænge dem med brosten og andet farligt kasteskyts. Straf, repressalier? Fortæl mig, hvad der sker de unge maskerede indvandrerdrenge? Vist ikke så meget, at det gør andet, end at give dem mod til at fortsætte. Og når talen er om kriminalitet, er det skam heller ingen hindring for at opnå statsborgerskab i Danmark. På trods af en eller flere domme har adskillige indvandrere fået dansk statsborgerskab. (Den Korte Avis 18.12.)

Fire ud af fem børn med forældre på kontanthjælp har indvandrerbaggrund. (Den Korte Avis 7.1.) Ikke at man kan bebrejde de fremmede noget, slet ikke. For hvis nogen er tossegode nok til at betale alverden for at leve i vort dejlige land uden at røre en finger… så.. Tal fra Beskæftigelsesministeriet viser, at borgere, der har fået kontanthjælp i mindst 10 år ofte har modtaget omkring 300.000 kr. årligt. Af dem er ca. halvdelen ikke-vestlige indvandrere (TV 2 23.3.2018). Så aben sidder stadig hos naive, tankeløse danske politikere, der forhåbentlig ikke får held med at flå Danmark helt fra hinanden, selv om de radikales leder, Morten Østergaard, gør, hvad han kan, for at vi skal efterligne Sverige, som han ser som et foregangsland.

“Danmark bør kigge mod Sverige, når det kommer til at tage imod alle de flygtninge, der de sidste mange måneder har krydset Europas grænser.”

Sådan lød det fra de radikales leder Morten Østergaard (13.11.2015 ”Vi ses hos Clement”). For Sverige har efter hans mening været et foregangsland i modsætning til Danmark, hvor regeringen har villet stramme asylpolitikken ..

Typisk radikal politik, som fornuftige danskere har svært ved at forstå.

Som Aia Fog skriver: (Document 6.6.2018): “De radikale har vist os, at der er et stort vælgerpotentiale i ghettoområderne, men vel at mærke kun for de partier, der sætter muslimske særkrav over danske (vestlige) værdier og love, og globalisme over nationalstaten. Det er et vælgerpotentiale, politikerne selv har skabt ved at lukke de mange muslimer ind i landet og give dem statsborgerskab og stemmeret.”

Og hvor mange fremmede er der nu i Danmark. 400.000 flere, end man troede. Tæller man de “traditionelle” indvandrere og efterkommere med, viser det sig, at en femtedel af Danmarks befolkning helt eller delvis har udenlandsk baggrund. I alt drejer det sig om 1,2 mio. mennesker (b.dk 3.1.). Tag lige den d´herrer og damer. Det er en dyr fornøjelse for den lille flok danske trækdyr, der skal slæbe pengene hjem.

Daværende formand for EU, Jean Claude Juncker udtalte til Breitbart 28.11.2017: “at uden millioner af afrikanske migranter, ville Europa være fortabt…” Ja, så…

Måske var det en god ide at følge Englands eksempel og smutte.

“Multikulturalisme og menneskerettighedsaktivisme fremmer ideen om, at migration er en menneskeret, og at retten til at migrere fører til yderligere rettigheder, herunder velfærdsydelser til indvandrere. Europa er blevet svækket af venstrefløjens utopiske forsøg på at ændre et kontinent, der engang var stolt af sin fortid, til et blive en ineffektiv solidarisk stat, hvis indbyggere går fra at være borgere til at blive afhængige klienter.” (Tjekkiets tidligere præsident Vaclav Klaus – Gatestone 19.4.2018.)

Så er det sagt.

(Artiklen har været bragt i Nordjyske d. 20.01.20)

Del artiklen her: