DANSKE VENSTREFASCISTER HADER YTRINGSFRIHEDEN

Snaphanen
Danske venstre-fascister hader alle, der afslører sandheden om visse fremmedes kultur og had til alt det vestlige - samtidigt med at de hylder de hadprædikanter, der offentligt går ud og siger, at Danmark skal forvandles til et kalifat, der styres efter Sharia-love. Foto: Snaphanen.dk
Del artiklen her:

Af Peter Qvistgaard, direktør & journalist.

De voldelige fascister fra den yderste venstrefløj bryder sig ikke om “hadprædikanter” – altså de, der stadig tør fortælle sandheden om Europas udvikling, undskyld, afvikling.

Danmark har lige haft besøg af en af disse såkaldte “hadprædikanter”, nemlig en verdenskendt, engelsk journalist, der har fået stor bevågenhed overalt i verden. Hvorfor? Fordi han modigt som journalist turde afsløre en stor pædofilring, styret af visse “fremmede”. Det engelske politi kendte så udmærket til disse overgreb, men turde ikke gribe ind. For så krænkede de jo disse fremmede.

Men hadefulde danske fascister gjorde alt for at ødelægge hans besøg her i landet. For selv små piger, der er blevet voldtaget, skal ikke stå i vejen for fascisternes alliance med det nye herrefolk.

Omvendt mødte disse frihedselskende fascister ikke op, da Sharia-bevægelsen Hizb ut-Tahrir – (på dansk: Gips, put, tagrigeligt) sidste forår demonstrerede foran Christiansborg. En uhyggelig bevægelse, der fx går ind for drab på homoseksuelle, går ind for æresdrab, og går ind for “død over Israel”. 

Del artiklen her: