DENNE VIDEO PÅ DANSK ER ’ET MUST’: OLE DAMMEGAARD I SAMTALE MED FLEMMING BLICHER

FlemmingBlicher
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

Faste følgere af NewSpeek vil ikke blive hverken chokeret eller overrasket over indholdet i den samtale, som Flemming Blicher har med Ole Dammegaard om bl.a. New World Order.  

Interview med Ole Dammegaard – YouTube  

”Her er muligheden for at bruge lidt over 2 timer i selskab med en af verdens p.t. allerstørste ‘truth-tellers’, Ole Dammegaard.”

Trædesten og redskaber til at analysere samfundsudviklingen
Men folk, der kun lige er begyndt at undre sig over og sætte spørgsmålstegn ved, hvad der egentligt foregår nede under overfladen / uden for The Matrix, kan i samtalen få en række trædesten og redskaber til at begribe samfundsudviklingen. Fx inflationen og de stigende energipriser. Brikkerne falder stadig mere på plads i puslespillet. 

Med større viden i rygsækken om ’den store nulstilling’ / ’Build Back Better’ er man også bedre i stand til at forudse, hvilke planer Mr. Global har i støbeskeen. Lige som David Icke siden begyndelsen af 90’erne har profeteret nogenlunde korrekt, kan ’de vågne’ så småt også være med på vognen som spåmænd m/k. 

Har man én gang knækket koden i the global banksters’ våde drømme om verdenskontrol og deres strategier (klimaalarmisme, UN-Agenda 2030, identitetspolitik, MeToo-bevægelsen, proxy-krigen i Ukraine, massemigration med islamisering, nedbrydning af suveræne nationalstater, digitale pas, pandemier mv.), så bliver det meget lettere at forudsige retningen / kursen for de næste tiltag. Også fordi psykopaterne for manges vedkommende er helt åbne i deres udmeldinger. 

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?
Et enkelt eksempel på, hvordan der kan kigges i krystalkuglen: Hvem mon bliver den næste statsminister i Danmark? Pilen peger på Ida Auken, World Economic Forums håndgangne kvinde, der aldrig selv vil komme i den situation, vi ’useless lotuseaters’ skal presses henimod: ’Du vil intet eje, og være lykkelig over det – mens du æder insekter’!  

Ida Auken er ved at blive kørt i stilling, og det er til at få kvalme over. Hun er i godt – eller rettere dårligt – selskab med andre af World Economic Forums lakajer: Lars Løkke, Jakob Ellemann-Jensen og Mette Frederiksen.   

Er det ikke, hvad man kalder landsforrædere? 

***

OwnNothing

P.s. Jeg kan anbefale at anskaffe Ole Dammegaards 2-binds-værk: Coup d’Etat in Slow Motion Vol 1+2. Findes vist nok også i en svensk udgave. 

Del artiklen her: