ENDNU ET KÆMPE-SØM TIL POLITIKERLEDEN – TANKER POST-CORONA

RobertRoss
Del artiklen her:

Af Flemming Møller.  

[skrevet umiddelbart før Folketingsvalget d. 1. november]

Mette Frederiksen er sikret livslang pension på 53.000 kr. hver måned: Opgør med lukrative politikerpensioner syltet i tre år

Dette sker, alt imens der mangler sygeplejersker, sosu-assistenter, pædagoger, fængselsbetjente og en ordentlig skatteinddrivelse, der ikke har fungeret, siden Kristian Jensen tog initiativ til at fyre tusindvis af medarbejdere i SKAT og dernæst indføre det skandaleombruste inddrivelsessystem EFI: 

Kristian Jensen: Kickstartede EFI og fyrede i Skat 

Alt dette er på ruinerne af verdenshistoriens største skandale i årtier – hvis det kan gøre det? Nemlig corona-krisen – eller rettere skandalen – hvor de fleste borgere er blevet ført voldsomt bag lyset af det politiske system og derfor har ladet sig injicere med det, der har vist sig at være uvirksomt i forhold til at undgå smitte med corona. 

Bl.a. for nyligt illustreret af den hollandske EU parlamentariker Robert Roos  på hans Twitterkonto, som man også kan hente ned som video her. 

Allan Randrup Thomsens indrømmelser

At de nødgodkendte eksperimentelle “vacciner” ikke har kunnet forhindre, at man blev smittet med Corona, har man også hele tiden vidst fra dansk side, noget som bl.a. Allan Randrup Thomsen kom frem med på TV2 den 27. december 2021 

Allan Randrup: Indrømmelse – “Vaccinerne” er ineffektive, og det vidste vi godt fra dag ét” (d. 27. dec. 2021) 

Skandalen bliver naturligvis ikke mindre af, at selvsamme såkaldte videnskabsmand d. 17. juli 2021 indrømmede, at Corona-passet var til for at presse borgerne til at lade sig vaccinere med de nødgodkendte, eksperimentelle “vacciner”  

Professor Allan Randrup indrømmer, at Corona-passet er for at presse til vaccinationer 

Og det til trods for at man godt vidste, at det var forbundet med en stærkt øget risiko, lige fra moderate til irreversible invaliderende bivirkninger og pludselig død i forhold til almindelige gammeldags proteinbaserede vacciner. 

Jeg har brugt omkring 3000 timer på corona-narrativet 

Jeg kunne sagtens linke til utallige vidnesbyrd, skriftlige rapporter, whistleblowers fra medicinalindustrien og førende internationale medicinske eksperter, men vælger i stedet “blot” at linke til 2 små videoer på henholdsvis 6 minutter og 2 minutter:   

Covid Vaccine Injuries Compilation  

”VACCINE” INJURIES  

 

Jeg har brugt omkring 3000 timer på corona-narrativet og ved med mig selv helt ned i storetåen, at jeg ved det kommende Folketingsvalg vil stemme blankt for første gang, siden jeg stemte første gang i 1987.

Ved at stemme blankt viser man på en og samme tid, at man tror – eller retter håber – på det demokratiske system, men at der samtidigt ikke er nogle politikere, der for nuværende er værdige til at få ens stemme.

Sidst, men ikke mindst bliver blanke stemmer talt med i statistikken og giver derfor det til enhver tid siddende politiske system “et vink med en vognstang” om, hvordan befolkningen har det med selvsamme politiske system.

Jeg vil STÆRKT opfordre til, at man sender dette skriv mail videre til andre, så de kan blive orienteret om “tingenes tilstand inden for jern [”vaccine”-]industrien”.

Del artiklen her: