ENDNU ET EU-LAND FORBYDER NIQAB OG BURKA

Del artiklen her:

Der er grænser for, hvor langt vi skal tolerere andre kulturer, mener den tyske regering.

Tidligere på året forbød Østrig de islamiske ansigtsmaskeringer niqab og burka. Landet forbød også offentlig omdeling af koranen, da man mener, at bogen er så farlig, at den kan gøre mennesker til terrorister.

Når det gælder ansigtsmaskering, så følger Tyskland nu med, når det gælder offentligt ansatte. En lov fremsat i underhuset vil således forbyde offentligt ansatte at tildække deres ansigt med de religiøse klæder, når de er på arbejde. Eftersom den tyske regering bakker op om forslaget, er det nu kun en formsag at få den gjort til lov.

ISLAMISERING PÅ DANSKE HOSPITALER

Merkels indenrigsminister Thomas de Maiziere udtaler:

“Integration betyder også, at vi skal være klare omkring vores værdier og sætte grænser for, hvor vores tolerance over for andre kulturer stopper.”

Også Frankrig, Belgien, Holland og Bulgarien har helt eller delvist forbudt den islamiske tildækning, som udover at være et religiøst, og dermed ikke-neutralt, symbol, er en del af den systematiske undertrykkelse af muslimske kvinders menneskerettigheder, herunder retten til at vælge sin egen påklædning, religion og seksualpartnere.

Tildækning af ansigtet påfører reelt kvinderne et socialt handicap, som i høj grad hindrer kommunikation – og dermed integration – med omgivelserne. Derudover nedsætter det jobchancer og muligheden for, at deres egne børn kan få den meget vigtige stimulation, som moderens ansigtsudtryk er.

Danmark har stadig ikke lovgivning på området.

Et eksempel på, hvor ydmygende det er for muslimske kvinder at benytte niqaben i et åbent samfund kan ses nedenunder, hvor der i et ondskabsfuldt YouTube-klip er blevet gjort grin med to undertrykte kvinder, da de forsøger at spise spaghetti:

Del artiklen her: