EN NY DANSK VIDEO SÆTTER ’VACCINE’-ANGREBET I PERSPEKTIV

Soltau
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Følgere af NewSpeek vil vide, at en stor del af de artikler, videoer og links, vi formidler, er på engelsk. Med jævne mellemrum bliver der efterlyst oversættelser til dansk, men det har vi som tidligere nævnt ikke ressourcer til. 

Så meget mere glædeligt er det, når der lige pludselig optræder en gennemarbejdet fremstilling af udviklingen af corona-krisen på dansk. Manden bag videoen på ikke mindre end 1 time og 48 minutter hedder Thomas Soltau, og han har givet sit værk denne titel:   

 

CO [VAN] VID-19: HVORFOR SKAL ALLE VACCINERES MED EN KUN BETINGET GODKENDT VACCINE?

Til min store overraskelse kan videoen stadig ses på YouTube (d. 30. juli 2021), men spørgsmålet er hvor længe? Dertil er indholdet alt for kontroversielt i forhold til de statslige myndigheders officielle narrativ, som det jo hedder på nudansk. Som om alt er fortælling, intet er kendsgerninger, og virkeligheden noget, vi hver især konstruerer. Man ta’r sig til hovedet!  

Heldigvis er videoen også at finde på BitChute, så hvis YouTube-linket går dødt på grund af ’faktatjekkernes’ censur, er der altså et alternativ.   

Fra NewSpeek skal der lyde en stor tak til Thomas Soltau for indsatsen. Videoen er ikke et minut for lang og oven i købet bygget pædagogisk op i små afsnit.  

Del artiklen her: