EN LUSSING TIL GITHA NELANDER, NYE BORGERLIGE

WhiteSuits
Del artiklen her:

Af Nina Froberg.

StewTweet

Samtidig med, at verden ser en overdødelighed uden sidestykke hos de lande, der fulgte WHO’s anbefalinger og massevaccinerede deres befolkninger, skal man høre på tåbelige udtalelser fra politikere, der stadig udskammer dem, der var kloge nok til at takke nej til at lade sig stikke med denne genmodificerende forsøgsvæske.

Skønt de fleste modstandere af dette forsøg er fuldt vaccinerede mod alle de gængse børnesygdomme, bliver de udskammet som antivaxxere, hvis de har en kritisk holdning til Covid-19 sprøjterne.

Sidst var det Ghita Nelander, NB, og medlem af Næstved byråd, der i P1 hånede denne gruppe selvstændigt tænkende personer.

Hun beskrev, hvordan en gruppe af medlemmer i Nye Borgerlige var sådan nogle, og hun mødte folk på gaden, som spurgte hende, om hun dog kunne være en af dem, hvorefter hun måtte forsikre om, at selvfølgelig var hun ikke det – altså en antivaxxer.

Skuffende, at uvidenheden stadig er så udbredt
Det er skuffende, at uvidenheden stadig er så udbredt hos nogle, at de føler sig nødsaget til offentligt og i et debatprogram i P1, der handlede om noget helt andet – om Pernille Vermund kunne redde Nye Borgerlige – at udskamme en stor gruppe mennesker, fordi de træffer et bevidst og velovervejet valg.

Beviserne for, hvor skadelige disse forsøg med Covid-19 sprøjterne er, står jo nærmest i kø. Højt estimerede videnskabsmænd, som fx Dr. Mike Yeadon, har påvist dødeligheden ved de forskellige batches. WHO’s egen database Vigiacces fører statistik over bivirkninger inkl. dødsfald, og overdødeligheden er her i Danmark målt til 30%.

På trods af disse lettilgængelige oplysninger er der altså stadig folk, der håner de, der ikke ønskede at deltage i dette eksperiment og nedladende kalder dem antivaxxere.

Det er beskæmmende at Nye Borgerlige har repræsentanter, der udstiller deres uvidenhed og i samme åndedrag finder det nødvendigt at håne de, der har taget beslutning på baggrund af oplysning og viden.

Del artiklen her: