EN LÆGE SLÅR FAST: CENSURMØRKET HAR SÆNKET SIG OVER EUROPA, OG HVAD VÆRRE ER – DET ER IKKE NOGET NYT!

Doctor
Del artiklen her:

[Af Lone Nørgaard: 

Mange mennesker hjælper NewSpeek, og en følger har sendt et skriv til os med bl.a. en lang række links om Ukraine, der dokumenterer en ganske anden historie end den statsautoriserede. 

Tydeligvis en person, der har brugt timer på at sætte sig ind i konflikten uden om den propaganda, de statskontrollede medier tæppebombarderer med malet i sort-hvidt: Ukraine er god – Rusland / Putin er ond. 

Vi foretrækker af indlysende grunde, at vores skribenter står frem med navns nævnelse, men insisterer de på anonymitet – og vi vurderer deres bidrag som væsentlige – så bliver teksten bragt anonymt. Hvilket så er tilfældet her. 

Skulle vi lave fejl og blive narret – ligesom Presselogen demonstrerer nærmest på ugebasis – så beklager vi selvfølgelig og får straks justeret, men her kommer altså den tekst, vi har valgt at bringe. De indsatte links står jeg for]

*** 

Chefredaktøren på den lokale avis blev bestukket 

For mange år siden på et lægevikariat – jeg er kirurg, dobbeltspecialist – i en lille norsk mineby blev jeg inviteret til byens lokale Round Table møde. Det var sidst i 80’erne men før 89.
Jeg var netop blevet færdig med min specialistuddannelse og blev placeret ved siden af chefredaktøren for byens avis ved den traditionelle Round Table middag. Han var meget tiltalende.

Vi havde en interessant samtale om, hvad der skete i tiden, bl.a.  kom vi ind på Chile og Allende. Jeg var på det tidspunkt stærk tilhænger af NATO, USA osv. Dertil svoren anti-marxist og anti-Sovjet.

Jeg havde rejst en del i det undertrykte Østeuropa, i Czechoslovakiet, Østtyskland, Rumænien og Ungarn, og vidste, hvad der foregik.

Overraskende fortalte redaktøren mig, at han mange gange var blevet bestukket af CIA til at skrive bestemte ting, og .. sagde han… det blev flertallet af journalister i Europa .. alle der betød noget.

En nagende mistanke var vakt
Manden virkede hæderlig, og oplysningerne chokerede mig, men alligevel nægtede jeg i lang tid at tro på det, han fortalte. En nagende mistanke var dog vakt i mig, for, han havde jo ingen grund til at inkriminere sig selv, som han gjorde.

Jeg har siden bl.a. via Ulf Ulfkotte, men også af virkeligheden …  set med åbne øjne ….erfaret, at alt hvad, han sagde, var 100 % korrekt. Og den situation har ikke ændret sig .. ej heller i Danmark .. ja faktisk er det værre end nogen sinde. 

Censurmørket har sænket sig over Europa .. også i Danmark. Der er ikke langt til George Orwells 1984! Vi er der måske allerede.

Danmark er faktisk et af de værste lande 

Danmark er faktisk et af de værste lande med en fordummet, undertrykt og hjernevasket befolkning. Værre end mange andre steder – mener jeg, der har levet et rejsende lægeliv ude i den store verden, så jeg har noget at sammenligne med.

Danskerne holdes i en skruestik af de danske eliter, dels økonomisk via skatter, udplyndring og et overvågnings-bureaukrati, så de ikke kan rokke med ørerne, dels via standard-medierne i lommen på anglosaxisk storfinans og via et politisk magtapparat, ligeledes korrumperet og i lommen på de samme elitære billiardær-interesser. 

Ungdommen er historieløs og derfor forsvarsløs

Ungdommen er historieløs og derfor forsvarsløs, forgiftet af elektroniske dingenoter, Hollywood og de danske indoktrineringsanstalter (skolerne).

Blandt ungdommen, dvs. fremtiden, er der små lyspletter i mørket hist og her, men det er dråber i et dystert og mørkt hav … det er som om ungdommen har mistet saften og kraften. Brainwashed

 

Del artiklen her: