HVEM ELLER HVAD BLIVER VI TIL, TIL SIDST?

Christianity-vs-Islam
Del artiklen her:

Af John Laursen.

Hvad er egentlig grunden til vores kulturs forfald og til, at menneskene kan se frem til krige?

Angående vores egen kulturs og de europæiske kulturers forfald, så begyndte det med, at vi fornægtede vores egen kultur og i stedet for den indførte Mellemøstens kultur, nemlig kristendommen som er resultatet af en jødisk reformators mislykkede reformation af jødedommen.

En romersk kejser indførte denne mislykkede reformation af jødedommen og fyrede de menneskelige guder, som ind til da havde garanteret kulturel fremgang og velstand for Romerriget. Nu modarbejdede og eroderede de kristne Romerriget, som forfaldt, blev passivt, uden modstandskraft og til sidst ødelagt.

Den islamiske invasion fra Mellemøsten

I vor tid oplever vi nu yderligere kulturelt forfald på grund af den islamiske invasion fra Mellemøsten, tilskyndet af globalisternes besættelse af at ville indføre en ny verdensorden.

Faren for vores menneskelige eksistens, faren fra globalisternes umenneskeliggørelse af mennesket gennem genmanipulation og deres ww 3 og virusser, assisteres tankeløst af de passive, laden stå til, fatalistiske, defaitistiske og pacifistiske masser, ikke mindst kristne flagellanter, på tilskuerpladserne.

Romerriget faldt på grund af vellevned, dekadence og kristne termitter

Romerriget faldt på grund af vellevned, dekadence og kristne termitter. Vores egen kultur kan falde af samme grund som Romerriget faldt, medmindre vi finder ud af at kæmpe for den.

Det vil ikke blive en gratis omgang, fordi det koster en indsats at opnå noget her i livet.

Gratisterne og fribilletterne bliver ikke vores redningsmænd.

Jeg kan anbefale folk med tilknytning til deres kultur og æt at læse vores egen kulturs og æts skrift: Eddaen. Den er menneskelig og har de bedste forklaringer.

***

Kilder:

Eddaen

https://www.globalresearch.ca/world-economic-forum-world-health-organization-elevating-themselves-above-world-governments/5804651

https://m.youtube.com/watch?v=ZltdPfal5x0

https://rumble.com/v28do1t-u-s-not-prepared-to-take-on-russia-col-doug-macgregor.html

https://rumble.com/vptg0n-pope-francis-the-vicar-of-the-new-world-order-mike-gendron.html

https://rumble.com/v1carbp-what-do-rothschilds-rockefellers-and-pope-francis-having-in-common.html

https://rumble.com/v27e08y-pope-francis-latest-advance-of-the-lgbt-agenda-full-speed.html

Del artiklen her: