VIL VENSTREFLØJEN HAVE PRÆSIDENT TRUMP MYRDET?

Del artiklen her:

(Foto: Den venstreorieterede komiker Kathy Griffin med en “Trumps afskårne hovede”)

“Borgerkrigen” i USA fortsætter.

Kommentar af Ivan Dybdal

Risikoen for at en ekstrem venstreorienteret – eller en trænet islamist – myrder præsident Trump, er, som jeg ser det, overhængende. Det skorter ikke på opfordringer blandt anti-Trump demonstranter og på anti-Trump blogs og sociale medier.

Main stream medierne i USA med CNN i spidsen fører en hadefuld hetzkampagne mod præsident Donald Trump. De inspirerer hadet mod den lovligt valgte præsident.

I Danmark er de altdominerende, statsejede massemedier, DR og TV2, villige halehæng til denne hadefulde hetzkampagne.

Main stream medierne i USA, der massivt støttede, at Hillary Clinton blev præsident, ønsker angiveligt at få præsident Trump afsat med udokumenterede påstande om valgsvindel. En valgsvindel – påstår de – som gjorde, at Hillary Clinton tabte. Det samme mener hun selv, som det fremgår af hendes udtalelser efter valget.

Desværre medfører main stream mediernes hetz-kampagne, at mange på venstrefløjen opildnes til voldelige demonstrationer mod præsidenten og vold mod Trump-tilhængere.

Der er nærmest daglige, venstreorienterede voldsdemonstrationer mod Trump pga af denne hetz.
Rabiate venstreorienterede grupperinger som Antifa o.l. skyr som bekendt ingen midler og de er frontkæmpere i mange af de voldelige demonstrationer, der finder sted over hele USA.

Og der er flere og flere eksempler på åbenlyse opfordringer til at myrde Trump under disse demonstrationer og på de venstreorienteredes online medier.

Kathy Griffin er blot et nyt og særligt ondartet eksempel.

Hvad skal det ende med?

Sporene skræmmer

Venstrefløjen har altid flittigt tyet til vold som en del af deres politiske kamp. Det behøver ingen, der kender venstrefløjens ideologi og historie, at være i tvivl om. Hensigten helliger midlet er venstrefløjens credo. Hvad skal det ende med?

Mordet på præsident John F. Kennedy i 1963 i Dallas blev udført af en overbevist kommunist, Lee Harvey Oswald.

Mordet på den demokratiske præsidentkandidat Robert F. Kennedy i 1968 blev begået af en palæstinensisk indvandrer, Sirhan Sirhan.

Ronald Reagan blev i 1981 skudt af John Hinckley Jr. Den 70-årige republikanske præsident overlevede en kugle i brystet.

Abraham Lincoln, det Republikanske Partis første præsident, blev i 1865 myrdet af et medlem af det Demokratiske Parti.

Mediehetzen mod den nuværende Republikanske præsident, Donald Trump, kan ende på samme måde.
Hvis det sker, vil main stream medierne i USA nok vaske deres hænder på TV, men mange vil nok mene, at de har en slags medskyld, hvis det går så galt?

Live halshugning af præsident Trump

Trump.news om den usmagelige Griffin:

”Nu har millioner af amerikanere hørt om eller set – og er blevet frastødt af – komikeren Kathy Griffins modbydelige og uhyrlige “protest” mod præsident Donald Trump, hvor hun poserer på et billede af sig selv, hvor hun i hånden holder et blodigt afskåret hoved, som skal forestille Trumps.

Billedet – og den ledsagende video – gik viralt, straks det blev lagt ud online.
Mens nogle syge sadistiske, ondskabsfulde venstreorienterede på de sociale medier forsøgte at forsvare Griffins uforsvarlige handling – som om det på en måde er okay, fordi det er Trump, var det store flertal trods alt af den mening, at det hun gjorde, var forkasteligt. ”

Del artiklen her: