BEDRAGETS IMPERIUM

BedragetsImperium
Del artiklen her:

[Følgende artikel af Karen Hunt aka KH Mezek fra d. 13. november 2021 er oversat af Boaz The Dane. Der er indsat mellemrubrikker for at lette læsningen] 

***

“Fly! Fly! Vend skibet og fly! Ro, ro, ro for jeres liv, væk fra denne forbandede kyst. Dette er øen, hvor drømme bliver til virkelighed.”

‘~ The Voyage of the Dawn Treader (Narnia 5 – Morgenvandrerens rejse), C. S. Lewis

Jeg begyndte mit sidste essay, The Bloodsuckers [Blodsugerne], med dette udsagn, og jeg vil sige det igen – og igen og igen, fordi vi aldrig må glemme:

Den 29. oktober 2021. Datoen, hvor USA godkendte Big Pharmas masseforsøg på vores børn. Datoen, hvor FDA [Food and Drug Administration] godkendte Pfizers COVID-genterapi-“vaccine” til børn i alderen 5 til 11. Det hele begynder i næste uge med CDC-godkendelse. De kan bare ikke vente endnu et minut.

Og ganske rigtigt, det begyndte. Vi har nu en ny dato at tilføje.

Fra og med onsdag aften den 10. november 2021 er tæt på 1 million amerikanske børn i alderen 5 til 11 blevet injiceret med COVID-mRNA-vaccinen.

Planen har virket. Målet er nået. Alt hvad der er blevet påført almindelige borgere i løbet af de sidste to år; nedlukningerne, mundbindene, gadeoptøjerne, rejserestriktionerne, varemanglen, klimahysteriet, har ført os til dette monumentale øjeblik.

Med hjælp fra politikere og slavemedierne er forældre over hele den vestlige verden blevet overbevist om at ofre deres børn på Big Pharmas alter. De fleste forældre endda helt uden tvang. De gør det frivilligt. Ivrigt, faktisk.

Over hele USA udrulles injektionerne
Over hele USA udrulles injektionerne, med den effektivitet, der har gjort os til sådan en stor nation.

Blot som et eksempel, har Minnesota oprettet 1.100 vaccinationssteder. På blot et af disse lokationer, indkøbscenteret Mall of America, kan 1.500 børn blive vaccineret på en enkelt dag. Forestil dig, dag efter dag vil dette ske, ubønhørligt, indtil opgaven er udført.

“…det vil give millioner af amerikanske forældre ro i sindet,” forsikrede Joe Biden os ved en virtuel fundraiser begivenhed.

Og det har det så.

Opslag som dette på sociale medier udtrykker forældres følelser: 

KatyWalter

Og nedenfor siger et smilende barn begejstret: “Endelig!” Godt klaret, lille superhelt! Nu kan vi rigtig kramme. 

Finally

De af os, der synes, at det, der sker, er forfærdeligt, kan skrige vores forfærdelse ud på de sociale medier. Vi kan bevise vores pointe med diagrammer og grafer og data. Vi kan poste beviser på atleter og berømtheder, der kollapser, på børn, der lider af myokarditis. Vi kan påvise undersøgelser, der viser, at masker er ubrugelige, og at vaccinerne er ineffektive. Vi kan minde alle om, hvordan Pfizer løj og skjulte data for at skævvride resultaterne af deres forsøg. Vi kan blive ved og ved og ved …

For et år siden ville enhver, der fremsatte sådanne indvendinger, være blevet bragt til tavshed. Ikke længere. Hvorfor? Fordi det ikke længere har nogen betydning. Selv hvis vaccinen viser sig at være en fiasko, har de allerede haft succes med deres forehavende.

Vores børn er gjort til slaver af denne verdens guder
Børnene er gjort til slaver. Og det var forældrene, som solgte dem.

Selvfølgelig er der forældre, der ikke ønsker, at dette sker, men de er ikke flertallet. Når det kommer til stykket, hvilket valg har de, hvis de vil beholde deres job og deres børn i skole; freden i deres nabolag eller endda fred med deres egne børn, som nu kommer hjem fra skole og insisterer på, at de også vil vaccineres.

Mor, alle de andre har fået det.

Hvor uvidende er psykiaterne, terapeuterne, når de siger: “Børn er robuste, at bære mundbind vil ikke skade dem.” Eller når forældre stolt siger: “Mit barn kan lide at bære et mundbind,” eller “Mit barn ønsker at få vaccinen.”

Selvfølgelig gør de det. Børn vil gerne passe ind. De vil være gode små krigere.

Selv mit fireårige barnebarn, som går i den eneste børnehave i min datters område, der ikke kræver mundbind, taler om, hvordan han vil have et på. Han ser de ældre børn i folkeskolen bære dem. Han ser op til de børn, han vil gerne være som dem. For mit barnebarn betyder det at bære en maske, at han er blevet en af de seje børn.

Hvordan er det muligt for en forælder at kæmpe imod det?

Du kan kæmpe mod en åbenlys fjende, en fjendehær, der angriber dit land, en som bryder ind i dit hjem. Men denne fjende er subtil og forførende, efter at være lykkedes med det, der for blot et par år siden ville have set ud som noget fra en gyserfilm: Vores børn gjort til slaver af denne verdens guder.

Vi voksne repræsenterer den sidste forbindelse til den gamle måde at gøre tingene. Vores børn bygger bro mellem virkeligheden og den virtuelle verden. Når vi er væk, vil den forbindelse til virkeligheden dø med os. Fremtidens børn vil leve og ånde metaverset. Virkeligheden vil være blevet til illusionen.

Køb bøger, rigtige bøger
Jeg kan ikke understrege det nok: Køb en gammel ordbog. Køb en bibel eller andre religiøse tekster, fra den tradition du kommer fra. Køb bøger, rigtige bøger, som du og dine børn kan holde i hænderne for at påminde dig om, hvad der er ægte. Fordi det skrevne ord er evigt. Det kan ikke ændres. Derfor er det at bøger forbydes og brændes. 

CDC’s [Centers for Disease Control and Prevention] definition af vaccine plejede at være: “et produkt, der stimulerer en persons immunsystem til at producere immunitet over for en specifik sygdom, og dermed beskytter personen mod denne sygdom.”

Definitionen er nu ændret til: “Et præparat, der bruges til at stimulere kroppens immunrespons mod sygdomme.”

Definitionen indeholder ikke længere et løfte om beskyttelse. Måske en dag vil enhver henvisning til kroppens immunsystem forsvinde fuldstændigt. Vores oldebørn vil ikke vide, at en sådan sandhed nogensinde har eksisteret.

Jeg fik med glæde det ene skud
Da jeg på et tidspunkt boede i Bolivia i nogle måneder, blev jeg vaccineret mod gul feber. Det er en dødelig sygdom, og jeg fik med glæde det ene skud, der sikrede mig beskyttelse.

Tænk, hvis jeg selv efter vaccination fik at vide, at jeg stadig kunne blive syg. Det ville være latterligt. I modsætning til COVID er gul feber ekstremt farlig.

Når du bliver vaccineret mod gul feber er dette, hvad du er sikker på:

En sikker og effektiv gul feber-vaccine har været tilgængelig i mere end 80 år. En enkelt dosis giver livslang beskyttelse for de fleste mennesker. Vaccinen er en levende, svækket form af virussen, givet som et enkelt skud. Vaccinen anbefales til personer i alderen fra 9 måneder og opefter, og som rejser til eller bor i områder med risiko for gul feber-virus i Afrika og Sydamerika.

Intet så betryggende, ikke engang i nærheden af, kan siges om COVID-19-vaccinen.

Da COVID-injektionerne ikke gjorde, hvad en vaccine skal gøre, ændrede de simpelthen definitionen af ordet “vaccine.” Og fordi de ændrede det, troede folk, at det var sådan.

Det er derfor, det skrevne ord er så stærkt. Og så farligt.

Det er ikke tilfældigt, at de første ord i Det Nye Testamente er “I begyndelsen var Ordet. Og Ordet var hos Gud. Og Ordet var Gud”

Det er ikke tilfældigt, at de tre store religioner i verden, kristendommen, islam og jødedommen, er baseret på ordets kraft.

Det er ikke tilfældigt, at disse religioner befaler deres tilhængere ikke at lave “udskårne billeder”. Jeg blev opdraget til, at det var forkert at bede til eller tilbede foran billeder af Kristus eller helgener. Det var, hvad hedningerne gjorde. Mens israelitterne ventede på, at Moses skulle komme ned fra bjerget med de 10 bud, lavede de en guldkalv og tilbad den. Da Moses så det, blev han så vred, at han knuste tavlen, hvorpå buddene var skrevet.

Selve betydningen af vores forfatning er i fare, da vores præsident, der talte til magasinet Wired, sagde, at ingen paragraf i forfatningen er “absolut”, hvilket tyder på, at vores frihedsrettigheder garanteret under Bill of Rights er åbne for fortolkning, efter enhver tyrans luner.

Med velovervejet intention har vores nuværende ledere vist med deres eksempel, at man kan sige én ting den ene dag og det modsatte den næste. Der er ikke længere nogen grundlag for sandhed. Vi står på kviksand, og hvert øjeblik synker vi længere ned i en mudderpøl af usikkerhed.

Køb hellere den ordbog
De magtfulde, dem som trækker i trådene, vidste godt, at de ikke kunne opnå fuldstændig kontrol uden at overbevise folk om, at der ikke er nogen absolut sandhed. Der er kun fortolkninger. Der er ingen mand eller kvinde. Equality turns into equity [ikke oversat] Som billedet nedenfor illustrerer, “fyren til venstre er en modig kvinde, og kvinden til højre er eksponent for hvidt overherredømme.” 

Supremacist

Jeg må præcisere, at mit forfatterskab ikke er en dom over, hvordan nogen vælger at leve deres liv. Det er ikke mit ærinde. Fyren til venstre kan sige, at han “identificerer sig” som en kvinde. Han kan klæde sig som en og kalde sig Dr. Rachel Levine. Det er hans ret. Men at sige bestemte ord ændrer ikke virkeligheden. Han er ikke en kvinde. Han er en mand.

Kvinden til højre på billedet, Winsome Sears, en tidligere marineinfanterist, er ikke en eksponent for hvidt overherredømme. Hun er ikke en “sort mund” med “hvide ideer.” At sige, at hun er, gør det ikke til sandhed.

Under kongresmedlem Rand Pauls afhøring af Levine, under hendes nomineringshøring, hvor han henviser til kønsskifte hos mindreårige som kønslemlæstelse, spurgte han: “Dr. Levine, er det din overbevisning, at mindreårige er i stand til at træffe en så livsændrende beslutning som, at ændre ens køn?”

Levine gav aldrig et direkte svar, fordi de ‘woke’ mener de ikke behøver det. Levine gentog bare igen og igen: “Transkønnet medicin er et meget komplekst og nuanceret felt med robust forskning og standarder for pleje, der er blevet udviklet.” Bla, bla, bla.

Dette monster, for det er, hvad denne person er – et monster – mener, at børn skal have pubertetsblokkere, som for altid vil ændre dem. Også selvom de ikke er gamle nok til at træffe sådanne beslutninger. Monstre som Levine ved udmærket godt, at ved at injicere børn med disse stoffer, gør de dem til livslange slaver af Big Pharma.

En ikke-binær adjunkt ved Old Dominion University ved navn Allyn Walker forsøger at normalisere udtrykket MAP (Minor Attracted Persons) [Attraktive mindreårige]. Walker skrev en bog om det kaldet The Long, Dark Shadow: Minor-Attracted People and Their Pursuit of Dignity.

Nej. Det egentlige ord er pædofili, ikke MAP. Her er definitionen:

Seksuel perversion, hvor børn er det foretrukne sexobjekt. En psykiatrisk lidelse, hvor en voksen har seksuelle fantasier om eller engagerer sig i seksuelle handlinger med et præpubertets barn.

Køb hellere den ordbog hurtigt, før ordet pædofili forsvinder helt.

Hvis dette virker en smule perifert for dig (det er det imidlertid ikke), er der et eksempel frem for alle andre, der illustrerer, hvor rystende uvirkelig virkeligheden er blevet. Jeg opfordrer dig indtrængende til at lytte til kongresmand Rand Pauls seneste afhøring af Dr. Fauci, hvor han beskylder Fauci for at “ændre ‘the gain-of-function’ definitionen.

Den 20. oktober fjernede NIH (National Institutes of Health/USA’s sundhedsmyndighed) en sektion fra sit websted, der gav en bred definition af forskningen i ‘forøgelse af funktion’ (gain of function) som “en type forskning, der modificerer en biologisk agent, så det giver en ny eller forbedret aktivitet til den pågældende agent.” Den blev erstattet med en definition, der beskriver forskning i “forøget potentiel pandemisk patogen”, som den definerede som “forskning, der med rimelighed kan forventes at skabe, overføre eller bruge potentielle pandemiske patogener, som følge af forbedringen af et patogens overførbarhed og/eller virulens hos mennesker.”

Paul anklagede Fauci og NIH [National Institutes of Health] for at “definere funktionsforøgelse (gain of function) væk”, og sagde, at ord og deres betydninger ikke blot ophører med at eksistere “fordi du ændrer definitionen” på webstedet.

Er det mon ikke vigtigt at finde ud af sandheden om, hvordan denne virus blev påført os? Ikke ifølge Dr. Fauci.

Dr. Kevin Esfelt, assisterende professor ved MIT [Massachusetts Institute of Technology] og opfinderen af CRISPIR-genteknologi har udtalt, at “Gain of Function-forskning ligner en risikabel satsning, som civilisationen ikke har råd til.”

Fauci kan sidde og lyve foran senatet
Alligevel kan Fauci sidde der og lyve foran senatet med det her selvglade ansigtsudtryk. Forskningen fortsætter. Pengene bliver ved med at strømme ind. Og hvad laver Fauci? Han går på Sesame Street, til glæde for børn og deres forældre, og siger sindssyge ting som:

“Jeg tog selv til Nordpolen og vaccinerede julemanden.” 

FauciSanta

Glem enhver vidunderlig julehistorie, du nogensinde har læst, glem den julesang, hvor Scrooge lærer betydningen af at give i stedet for at tage. Glem endda julens historie, hvor Jesus blev født i en ydmyg krybbe og voksede op for at ofre sit liv på et kors, så menneskeheden kunne blive frelst fra synd.

Den virkelige frelser er Anthony Fauci. Børn kan sove roligt juleaften, vel vidende at nye Ipads og Iphones venter til dem under juletræet.

Forældre vil uden tvivl være spændte på at finde ud af, hvad videnskabsmænd har i støbeskeen til deres børn næste gang. En usynlig Quantum Dot ‘Tattoo’ er blevet udviklet til at identificere vaccinerede børn. Ifølge en Scientific American-historie [Amerikansk naturvidenskabelige tidsskrift] opstod projektet efter en direkte anmodning fra Microsofts grundlægger Bill Gates selv, som finansierede forskningen i samarbejde med MIT, støttet af FN og Rockefeller Foundation.

I fremtiden, når børn bliver vaccineret, vil de blive “injiceret med et farvestof, der er usynligt for det blotte øje, men let kan ses med et særligt mobiltelefonfilter, kombineret med en app, der skinner nær-infrarødt lys [900-2500 nm bølgelængdeområdet] på huden. Farvestoffet holder i op til fem år, ifølge test på svine- og rottehud og menneskehud i et fad.”

“Et sådant system til registrering af medicinsk information skal være ekstremt diskret og acceptabelt for den person, hvis helbredsoplysninger bliver registreret og hans eller hendes familie,” siger Mark Prausnitz, en bioingeniørprofessor ved Georgia Institute of Technology. 

Acceptabelt?

Børn vil blive mærket som kvæg
Vent et øjeblik, der er ingen omtale af tatovering af voksne. Kun børn. Men børn er ikke i stand til at træffe beslutninger som denne. Endnu en gang vil deres forældre give deres samtykke. Deres børn vil blive mærket som kvæg og blive statens produkter.

Kina har i årevis indsamlet folks DNA. Med over 80 millioner sundhedsprofiler har Kina den største DNA-database i verden.

Kina indsamler, ved hjælp af amerikansk udstyr, DNA fra millioner af drenge og mænd. Børn presses til at give blodprøver for at opbygge en omfattende genetisk database, der vil øge Beijings voksende overvågningskapacitet.

Vi løfter hænderne i rædsel og udbryder, skam få Kina. Men sandheden er, ligesom forskningen i ‘forøgelse af funktion’ (gain of function), så ved vi i Vesten, at dette sker, og vi tillader det. Ved at sende tvivlsom forskning afsted til Kina, hvilket sker, opnår vi, at vi hyklerisk kan frigøre os selv for skyld, mens vi stadig høster frugterne af de produkter, der produceres.

Skæringspunktet mellem bioteknologi og kunstig intelligens lover utallige muligheder for forlængelse af livet – ikke for dig og mig, men for eliten. Omfanget af det menneskelige genom kræver næsten kun kunstig intelligens og maskinlæring for at vise vejen for CRISPR-relaterede [CRISPR-teknologien, indebærer at forskere kan klippe i DNA’ets byggesten]) fremskridt inden for terapi eller forbedring af funktion og tilstand, noget jeg har diskuteret i tidligere essays.

I 2016 førte den potentielle strategiske værdi af genetisk information den kinesiske regering til at lancere National Genebank (国家基因库), som har som mål at blive verdens største lager af sådanne data. Formålet er at “udvikle og udnytte Kinas værdifulde genetiske ressourcer, værne om den nationale sikkerhed inden for bioinformatik (生物信息学) og forbedre Kinas evne til at gribe de ledende strategiske muligheder” inden for bioteknologi.

Og som jeg også har talt om i tidligere essays, startede det hele med The Human Genome Project (HGP). “HGP var en indadskuende opdagelsesrejse ledet af et internationalt team af forskere, der søgte at sekvensere og kortlægge alle generne – sammen kendt som genomet – fra medlemmer af vores art, Homo sapiens. HGP gav os for første gang muligheden for at læse naturens komplette genetiske model for at bygge et menneske.”

BabyRobot

Se engang på denne baby. Virker den overhovedet menneskeligt? Kan du se den smile? Ja, jeg synes, det er et smil. Men hvad er et smil? Hvordan får en robot et rigtigt smil? Hvordan bliver en AI [kunstig intelligens] til et menneske? Denne baby blev udviklet af forskere ved UC San Diego, som undersøgte spørgsmålet om, hvorfor babyer og mødre smiler. Hvor meget kan sådan en forskning mon have kostet?

Du kan ikke putte glæde i et reagensglas
Du kan dissekere en krop. Du kan afkode det menneskelige genom. Men du kan ikke putte glæde i et reagensglas. Du kan ikke gøre kærlighed til en matematisk ligning. Dette er mysterier, som vi aldrig vil “løse”. Den rene glæde ved en solopgang. Hvad er det som gør det smukt? Hvorfor inspirerer det den ene person til en symfoni, mens den hos en anden inspirerer til et maleri? Vi mærker det instinktivt, men vi kan ikke definere det.

Helt sikkert rationaliserer denne verdens guder, at hvis mennesket kan dissekeres helt ned til vores genetiske sammensætning, og man ikke finder nogen “ånd”, så er der ingen grund til at have det dårligt med at omdefinere betydningen af “mennesket” som noget mindre værdifuldt end “transhumant.”

Forskere ønsker at bygge baser på Mars af menneskeblod. Hvor passende, at vi kalder det den røde planet. Den dag kan komme hvor det meget vel kan være tilsølet af menneskers blod.

Ledet af Aled D. Roberts, en forsker ved University of Manchester, er der et projekt, der søger at reducere omkostningerne ved menneskers rejser til Mars, ved at behandle astronauter som blot endnu en ‘onsite’ ressource.

Mennesker er en “betydelig, men kronisk overset kilde til naturressourcer” siger Roberts. Denne forskning anslår, at en besætning af Mars-astronauter vil kunne producere omkring 500 kg (1.100 pund) “blodsten” eller “AstroCrete”, som det kaldes, inden for en periode på to år, hvilket giver en konstant kilde af byggemateriale til langvarige Mars missioner.”

“Andre på stedet (in-situ) menneskelige ressourcer, såsom hår og negle (keratin), døde hudceller (kollagen), slim, urin og menneskelig afføring vil også kunne  udnyttes med deres materielle egenskaber, på tidlige udenjordiske kolonier,” sagde Roberts team.

Der er bare lige én ulempe: ved at høste fra astronauternes kroppe kan deres helbred bringes i fare. Forestiller du dig, at forskerne har en slags moralsk biometer, der vil fortælle dem, at dette ikke burde fortsætte?

Bestemt ikke.

Hvis du troede, at der tidligere var hierarkier, så vent bare, indtil mennesker bliver holdt tilsvarende kvæg, så deres hud og hår og blod kan høstes for at lave bygninger til transhumaner. Jeg mener at kunne huske noget lignende, som skete i Tyskland, da nazisterne udvandt ressourcer fra mennesker, såsom guldet fra tænderne på dem, de brændte i ovnene.

Jeg var hos min søster, da hun døde af brystkræft. I seks år kæmpede hun mod kræften og de giftige kemikalier, de sprøjtede ind i hende. Det eneste gode ved hendes død var, at det stoppede hendes lidelser. Hun døde for ung og efterlod sig en mand, en søn og en datter. Hun havde ikke nogen let afsked. Nogle gange fortvivlede hun. “Hvad vil mine børn huske om mig?” ville hun spørge. Hun ønskede ikke, at deres eneste minde skulle være hende som syg og svag. Så jeg lovede at fortælle dem historier om deres mor. Da vi var unge, de eventyr, vi oplevede. 

DatterNiece

 Min datter til venstre og min niece, stående på den snoede slotstrappe i hovedtårnet.

Et par år efter hendes død tog jeg min datter og min niece med til den schweiziske landsby Echendens og viste dem slottet, hvor min søster og jeg havde boet som børn. Sammen gik vi op ad den snoede stentrappe i det centrale tårn. Jeg fortalte dem, hvordan Janna og jeg forestillede os, at Merlin blev holdt fanget i slotskælderens fangehuller, og vi måtte finde en måde at befri ham på; og om, hvordan vi var sikre på, at sønnen til Madame Franco, den gamle dame, der ejede slottet, planlagde at myrde hende, så han kunne arve ejendommen; berettede om de mange vilde og skøre ting, vi gjorde.

Da jeg sad sammen med min søster i hendes sidste timer, så jeg, hvordan blodet næsten ikke flød og satte sig i de nederste yderpunkter. Hvordan hendes krop var væk fra hende. Men hendes øjne, åh, de grønne øjne, der engang havde blinket i hendes ungdom med en sådan trods, skinnede stadig af lys. Da hun ikke længere kunne tale eller bevæge sig, skinnede hendes øjne stadig. Og da blodet endelig holdt op med at flyde, forblev hendes øjne åbne, kiggende ud på verden og drak det desperat ind til sidste øjeblik. Da hendes ånd forlod hendes krop, forblev hendes øjne åbne. Først nu var livet væk. Lyset gik ud.

Som Othello sagde om Desdemona: “Sluk lyset, og sluk så lyset igen.”

Uden nogen tvivl så jeg min søsters ånd forlade hendes krop den dag. Lyset var der. Og så var det der ikke. Et mysterium, ingen af os nogensinde kan forstå. For at kende livets mysterium ville gøre os til Gud. Og det kan vi aldrig blive.

Denne verdens guder mener noget andet. De søger fuldstændig besat efter den viden og frygter, at de maskiner, de skaber, vil blive mere intelligente, end de selv.

Elon Musk har udtalt, at kunstig intelligens er ‘potentielt farligere end atomvåben.’ Hans observation i et tweet om, at han “håber, at vi ikke blot er den biologiske opstartsindlæser af digital superintelligens”, kunne ikke være mere skarpsindig.

På den anden side har fremtidsforskeren og eksperten i kunstig intelligens Ray Kurzweil sagt, at “Efter min opfattelse vil det biologiske menneske ikke blive overgået af AI’erne, fordi det (vi) vil forbedre sig selv (os selv) med AI. Det vil ikke være os imod maskinerne … men snarere vil vi øge vores egen kapacitet ved at smelte sammen med vores intelligente kreationer.”

Hvorfor injektionen af millioner af børn er en milepæl
Og lige præcis dette, er sagens kerne. Årsagen, som jeg nævnte i begyndelsen, til alt, hvad der er sket i løbet af de sidste to år. Årsagen til, at det bliver ved med at ske. Årsagen til, at injektionen af millioner af børn med en eksperimentel mRNA-vaccine er så vigtig en milepæl.

For hvis de kan overbevise forældre om at gøre dette mod deres børn, kan de overbevise dem om at gøre hvad som helst. Fra da af ved guderne, at de har frit spil til at eksperimentere med børn, alt hvad de ønsker. 

Narnia5

I C. S. Lewis’ bog, The Voyage of the Dawn Treader [Narnia 5 – Morgenvandrerens rejse], sejler historiens helte til jordens ende på et storslået eventyr. Undervejs støder de på øen, hvor drømme bliver til virkelighed.

Alle på skibet er begejstrede. Dette er helt sikkert et vidunderligt sted, som de bør udforske! Da de kigger ud i tågen, der omgiver øen, hvilket gør det umuligt at se længere end kun et par meter frem, opdager de, at der er en mand, der plasker rundt i vandet. De redder manden, og da sømændene ivrigt spørger ham om øen, svarer manden således:

“Fly! Fly! Vend skibet og fly! Ro, ro, ro for jeres liv, væk fra denne forbandede kyst. Dette er øen, hvor drømme bliver til virkelighed.”

“Det er netop den ø, jeg har længe har ledt efter,” sagde en af sømændene. “Jeg er overbevist, at jeg vil opdage, at jeg er gift med Nancy, hvis vi går i land her.”

“Og jeg vil finde Tom i live igen,” sagde en anden.

“Fjolser!” sagde manden og trampede med foden i raseri. “Det er den slags snak, der bragte mig hertil, og jeg må hellere være druknet eller aldrig født. Hører I, hvad jeg siger? Det er her, drømme – drømme, forstår I – kommer til live, bliver til virkelighed. Ikke dagdrømme: drømme.”

Omkring et halvt minut var der stille, så væltede hele besætningen med et vældigt klapren af våben, ned gennem hovedlugen så hurtigt de kunne og kastede sig til årerne for at ro, som de aldrig havde roet før; og Drinian svingede rorpinden rundt, og bådsmanden gav det hurtigste signal, der nogensinde var blevet hørt på havet. For det havde kun taget lige det halve minut for alle at huske visse drømme, de havde haft – drømme, der gør dig bange for igen at falde i søvn.

Det er en mareridtsagtig verden, når alt, hvad vi troede var sandt, bliver en illusion. Når ord ændrer sig eller forsvinder helt. Når alt, hvad vi troede var godt og rigtigt, er fejet væk.

Vor tids herremænd tror, de kontrollerer fortællingen
Det hele startede med et tilsyneladende uskyldigt foretagende. Staten ændrede betydningen af nogle få ord. Samtidig overbeviste de folkemasserne om, at drømme var bedre end virkeligheden. Virkeligheden er trods alt skræmmende. I drømme kan vi selv skabe plottet og være hvad som helst eller hvem som helst, vi måtte vælge.

Løgn.

Vor tids herremænd tror, de kontrollerer fortællingen. Men med al deres viden er de stadig så uvidende som nogensinde. Uden tvivl ved en munk, der mediterer isoleret på en bjergtop, mere om sandheden og universets mysterier, end de gør.

Aleksander Solzhenitsyn skrev, at “vores verden er revet i stykker af en hule-alder- agtig grådighed, misundelse, mangel på kontrol, gensidig fjendtlighed, som i forbifarten er blevet til respektable pseudonymer som klassekamp, radikal konflikt, massernes kamp og fagforenings tvister.”

Ordenes magt – nye ord og nye betydninger.

Køb den ordbog og hav den ved dig. Hold fast i dine religiøse tekster. En dag kan dit oldebarn finde dem på et støvet loft, tage dem frem og læse dem på ny.

I begyndelsen var Ordet. Og sådan vil det være for evigt.  

Del artiklen her: