Digitaliseringen sænker ikke farten – følg med som borger og virksomhed

Digitalisering
Del artiklen her:

Digitaliseringen arbejdet på højtryk mere end nogensinde før. Vores verden er blevet langt mere digital og vi bevæger os længere og længere væk fra det analoge. Der er fordele som ulemper ved udviklingen, men man kan være tvunget til at følge med. Læs om hvordan digitaliseringen særligt er vigtig for virksomheder og hvordan de er nødsaget til at følge med udviklingen.

Danskerne og digitaliseringen

Alle taler om digitalisering og Danmark er blandt de førende når det f.eks. handler om at digitalisere den offentlige sektor med digital kommunikation, NemID og meget andet. Også certificerings- og business assurancebranchen er under hastig omstilling til en ny digital fremtid, hvor nye digitale services ser dagens lyd og certifikater bliver digitale.

Digitaliseringen forandrer måden, vi lever, arbejder, kommunikere og handler på og alle virksomheder er efterhånden digitale virksomheder. Danmark har længe været i front på digitalisering, men vi mister tempo i en tid, hvor den digitale transformation er i højeste gear. Data spiller en central og voksende rolle i vores samfund og økonomi. I takt med at flere og flere funktioner i vores hverdag bliver digitale, stiger mængden af data.

Digitalisering som virksomheder

Digitalisering er et afgørende konkurrenceparameter og digital ansvarlighed en potentiel dansk styrkeposition. Danske virksomheder skal rustes bedst muligt til at udnytte de digitale muligheder. I mere end fire ud af ti virksomheder har topledelsen i høj grad en vision for den digitale omstilling. Det er næsten dobbelt så mange som for to år siden. Det er en tendens, som fortsat skal understøttes, hvis danske virksomheder skal være klar til at gribe de store potentialer, der stadig lægger i brug af ny teknologi.

Det er både blandt små og store virksomheder, at fokus på digitalisering er øget markant. Selvom der er forskel på niveauet, er der omtrent sket en fordobling i andelen med stort fokus på den digitale omstilling hos både SMV´er og store virksomheder.

De små virksomheder bruger generelt færre penge på it, end de store virksomheder gør. Det kommer også til udtryk, når man ser på investeringsplanerne for næste år, hvor to ud af tre store virksomheder med over 100 ansatte vil investere i it mod 45 pct. Af SMC´erne. Alle virksomheder ligemeget størrelse er dog med på, at digitaliseringen er vejen frem og ønsker at investere mere og mere.

Trænger sin virksomhed til en hjælpende hånd

Hvis du gerne vil være sikker på at undgå en dyr nedtur i fremtiden, kan det være en god ide at investere digitaliseringen og it-optimere din virksomhed. Fremtiden er mere og mere digital, hvilket skyldes vores mere automatiserede hverdag, hvor vi befinder os online en stor del af tiden.

Virksomhederne befinder os der hvor vores kunder befinder sig og med denne udvikling, går virksomhederne mere online. Man kan som virksomhed næsten ikke overleve, uden at findes på nettet og have en hjemmeside. Der findes mange former for digitalisering og it-optimering i din virksomhed, både igennem hardware, arbejdsredskaber, effektivisering og online markedsføring.

Der findes masser af vejledning og support at hende for andre virksomhed, hvis man ønsker at gøre noget ved sin interne situation i virksomheden. Peoplenet.dk er en af de mange muligheder for it-instruktører, som har en bred og dyb indsigt i anvendelse af blandt andet Office 365, SharePoint og Microsoft Office. Undervisningen af virksomheder er henvendt til den specifikke kunde. Find et bureau, som skræddersyr deres program efter dine behov.

Sponsoreret indhold

Del artiklen her: