DET DIGITALE PAS RULLER FREM

DigitalPass
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links / klip om det nye, globale vaccinepas.

‘Death Sentence for Millions’: WHO, EU Launch New Global Vaccine Passport Initiative    

(PC-oversatte citater)

”Fra denne måned vil WHO vedtage EU’s system for digital COVID-19-certificering “for at etablere et globalt system, der vil hjælpe med at lette global mobilitet og beskytte borgere over hele verden mod igangværende og fremtidige sundhedstrusler, herunder pandemier”, ifølge mandagens meddelelser fra WHO og Europa-Kommissionen.”

WHO’s generaldirektør, Tedros Adhanom Ghebreyesus, roste den nye aftale:

“Med udgangspunkt i EU’s meget succesrige digitale certificeringsnetværk sigter WHO mod at tilbyde alle WHO’s medlemsstater adgang til et open source digitalt sundhedsværktøj, der er baseret på principperne om retfærdighed, innovation, gennemsigtighed og databeskyttelse og privatlivets fred.”

Michael Rectenwald, Ph.D., forfatter til “Google Archipelago: The Digital Gulag and the Simulation of Freedom”, fortalte The Defender, at under dække af at bevare friheden betyder et digitalt passystem “begrænsninger i bevægelse og liv for de uvaccinerede og tvungen vaccination for at deltage i livet.”

”Roguski fortalte The Defender, at EU også var blandt de stærkeste fortalere for vaccinepas under igangværende forhandlinger om WHO’s “pandemitraktat” og ændringer af IHR.

“De vil virkelig have det globale digitale sundhedscertifikat,” sagde Roguski til The Defender i marts. “Primært kommer det fra EU.”

”En af EU’s erklærede prioriteter som led i femårsplanen for 2019-2024 er at skabe en “digital identitet for alle europæere“. Hver EU-borger og bosiddende ville nemlig have adgang til en “personlig digital tegnebog”, som ville omfatte nationale ID-kort, fødsels- og lægeattester og kørekort.

Disse forslag og initiativer ser ud til at være tæt på linje med FN’s mål for bæredygtig udvikling (SDG’er), og især delmål 16.9, der opfordrer til tilvejebringelse af en digital juridisk identitet for alle, herunder nyfødte, inden 2030.

Tedros sagde, at SDG’erne er “vores nordstjerne”, mens han talte om dette års WHA.”

En dødsdom for millioner

Rectenwald kaldte “pandemipas” en “dødsdom for millioner.” Han fortalte The Defender:

“På trods af de undersøgelser, der viser, at vacciner til at bremse pandemier har været dødelige og ubrugelige, fordobler WHO vaccinemandaterne.

“Pandemipas er lig med en dødsdom for millioner og ophævelse af rettigheder for dem, der ikke overholder reglerne. WHO bør stoppes, før de fuldender opbygningen af et globalt totalitært system.”

DigitalQR

WHO and EU Announce Global System of Vaccine Passports for “Future Pandemics” – The Daily Sceptic  

WHO og EU kunngjør et globalt system for vaksinepass for «framtidige pandemier» – steigan.no    

”Verdens helseorganisasjon og EU kunngjorde 5. juni 2023 sitt samarbeid om globale digitale vaksinepass på en felles pressekonferanse i Genève.

WHOs generaldirektør Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus sa:

WHO bygger på EUs svært vellykkede digitale sertifiseringsnettverk, og har som mål å tilby alle WHOs medlemsland tilgang til et digitalt helseverktøy med åpen kildekode, som er basert på prinsippene om rettferdighet, innovasjon, åpenhet og databeskyttelse og personvern. Nye digitale helseprodukter under utvikling tar sikte på å hjelpe mennesker overalt å motta helsetjenester av høy kvalitet raskt og mer effektivt.

«Dette styrker ytterligere et robust multilateralt system med WHO som kjerne, drevet av et sterkt EU,» heter det i pressemeldingen.

WHO og EU-kommisjonen vil «arbeide sammen for å oppmuntre til maksimal global anerkjennelse og deltakelse», legger den til.

”Kommentar: Målet er det digitale diktaturet”

MarkOfTheBeast

WHO makes bombshell announcement launching ‘digital health certification network’: Will the ‘mark’ soon be foisted upon the people of the world? – LeoHohmann.com  (kort videoclip med Tedros.G)

”FN’s generaldirektør for Verdenssundhedsorganisationen, den marxistiske/kommunistiske Dr. Tedros, meddelte mandag den 5. juni, at “WHO er stolt af at lancere det globale digitale sundhedscertificeringsnetværk.”

Ligesom det nazistiske system før det, kommer en-verdens bæstsystemet ind under dække af vores “sundhed” med regelmæssige “sundheds” kontroller, der kræves for at fungere i samfundet. De, der ikke underkaster sig, vil blive udpeget som systemets fjender og derfor en fare for menneskeheden.”

“Thank you European Union for your “excellent certification system that you have transferred to us,” a contribution to the world that we could not live without. This is “a global public good,” this monster says. “Soon after we will expand this infrastructure by incorporating other use, such as a digitized international certificate of vaccination, routine immunization cards, and international patient summaries.””

***

KimJongUn

North Korea Wins Leading Role at World Health Organization – UN Watch

”Ved den årlige samling af WHO’s medlemslande, der sluttede den 30. maj, vandt Kim Jong-uns Nordkorea en plads i WHO’s bestyrelse på tavle med ni andre lande.

“Det betyder, at et af verdens mest rædselsvækkende regimer nu er en del af en gruppe, der sætter og håndhæver standarder og normer for den globale styring af sundhedsvæsenet. Det er en absurd episode for et centralt FN-organ, der har hårdt brug for selvrefleksion og reformer,” siger Hillel Neuer, administrerende direktør for UN Watch, en uafhængig ikke-statslig menneskerettighedsgruppe i Genève.”

  “En plads i direktionen giver Nordkorea en stemme om udnævnelsen af WHO’s seks regionale direktører og potentielt om en eventuel erstatning for Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektøren, der nu sidder i sin anden og sidste periode.”   (PC-oversat)

***

WHO’s Global Digital Health Certification Network

GDHCN

WHO has established the Global Digital Health Certification Network (GDHCN). Open-source platform, built on robust & transparent standards, that establishes the first building block of digital public health infrastructure, for developing a wide range of digital products, for strengthening pandemic preparedness

https://www.youtube.com/watch?v=ixnqF6vEufA  

***

WHO, EU digital health partnership is another step toward one world gov’t – LifeSite (lifesitenews.com)   

Del artiklen her: