KARDIOLOG ASSEM MALHOTRA: VACCINERNE GØR MERE SKADE END GAVN

Malhotra
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

Den britiske kardiolog Aseem Malhotra er nu en af de mest aktive modstandere af mRNA-vaccinerne. Ligesom mange andre fagfolk arbejder Malhotra ihærdigt på at få brugen af vaccinerne standset.

Dr. Malhotra slår i dette interview nogle vigtige ting fast, som det er værd at opliste:

Vaccinerne skader mere, end de gør gavn. 

Der er en risiko på 1 ud af 800 for at få en alvorlig livsændrende bivirkning. Og risikoen er højst sandsynlig endnu større, hvis man tager i betragtning, at kun ca. 10% af vaccineskader indberettes. Malhotras egen far døde 6 måneder efter sit sidste stik, og kun fordi Malhotra forlangte en obduktion, blev det muligt at fastslå, at vaccinen var årsag til faderens hjertestop. Andre lignende tilfælde bliver tilskrevet andre årsager, fordi der går for lang tid, før ‘effekten’ af injektionen sætter ind, til at læger fatter mistanke til vaccinen.

Vaccinen skulle aldrig have været godkendt

De invaliderende og dødelige bivirkninger opvejer den positive effekt af vaccinerne. Dette forhold gælder endda for den første og mest alvorlige udgave af SARS-CoV-2-virusset, hvor antallet af mennesker, man har reddet fra indlæggelse og død, langt overstiges af antallet af døde og skadede fra vaccinen. Dr. Malhotras konklusion er derfor, at vaccinen aldrig skulle have været godkendt.

Andre vacciner er blevet standset efter ganske få tilfælde af død og/eller lemlæstelse. Dette er desværre ikke sket med disse nye mRNA-indsprøjtninger.

Antallet af mennesker, som vaccinerne angiveligt har reddet fra indlæggelse og død, er baseret på undersøgelser, som Malhotra betegner som science fiction. I medierne berettes disse tal som facts, men de er altså ifølge dr. Malhotra det pure nonsens.

Disse nye eksperimentelle mRNA-indsprøjtninger vil ifølge Malhotra gå over i historien som den største medicinske skandale og malpraksis nogensinde. Og husk på, at dette er ord fra en læge, som i første omgang gik 100% ind for vaccinen, som selv tog den, og som optrådte på britisk TV for at påvirke skeptikere til at lade sig vaccinere.

Der er nu opstået det bizarre, at Malhotra bliver kontaktet privat både af parlamentsmedlemmer og folk fra medierne. Det er individer, der søger medicinsk rådgivning vedr. vaccinerne, som de nu er blevet skeptiske og angste overfor. Malhotra påpeger, hvor vigtigt det er, at disse mennesker står frem, fordi de befinder sig i positioner, hvor de kan påvirke hele den britiske befolkning og magthaverne til at forstå, at vaccinerne bør tages ud af brug så hurtigt som muligt.

mRNA-vaccinerne bør standses straks

Vi har fra start haft de bedste data, man overhovedet kan forestille sig, når det kommer til at veje fordele mod ulemper af mRNA-vaccinationerne. Ud fra disse data, som inkluderer Pfizers egne, er der ingen tvivl om, at mRNA-vaccinerne bør standses straks, og at de aldrig skulle have været godkendt i første omgang.

Og nej, mild COVID-19 resulterer ikke i hjerteproblemer, slår Malhotra fast. Dette er en absolut usandhed promoveret af mainstreammedierne, som refererer til en undersøgelse, der reelt viser det stik modsatte. Når vi ser en eksplosion af unge, der får hjertestop, skyldes det ikke, at de har haft COVID-19.

Del artiklen her: