DEN OFFICIELLE CORONA-FORTÆLLING SKAL HAVE MODSPIL

RonPaul
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

I denne tekst linker NewSpeek til tre artikler og en video, som vi mener kan bidrage til at facettere debatten. Vi vil gerne igen-igen understrege, at vi IKKE er enige i alt, hvad vi vælger at henlede opmærksomheden på, men vi finder det nødvendigt at få de kilder på banen, der sætter spørgsmålstegn ved de statslige myndigheders drakoniske tiltag og totalitære indgreb i den personlige frihed.

Senest med maskepåbuddet i den offentlige trafik.

”At bære ansigtsmasker er farligt”
Her kommer først en artikel, der præsenteres med overskriften: Sweden’s Senior Epidemiologist: Wearing Face Masks Is “Very Dangerous” – altså Sveriges chef-epidemiolog: At bære ansigtsmasker er ’meget farligt’.

Hertil kan vi føje, at det er rimeligt ubehageligt og besværligt at iføre sig maske, samt at masken signalerer: 1. Covid er en meget farlig sygdom, 2. Andre mennesker er farlige for dig – derfor skal du holde afstand, 3. Manglende-maske: Du-er-hensynsløs-og-ond.

Her kommer NewSpeeks modfortolkning af manglende-maske: Som ikke-maske-bærer står jeg fast på den personlige frihed og det personlige ansvar.

Hvad bliver corona-krisen brugt til?
NewSpeek – og en række andre alternative platforme – stiller løbende spørgsmålet: Hvad bliver corona-krisen brugt til? Ud over at disciplinere og kontrollere befolkningerne.

Ét svar er: Corona-situationen bliver brugt til at føre krig mod kontanter.  Der er stærke kræfter i gang i USA, i Australien, i Kina, i Danmark – fortsæt selv – for at indføre en digital centralbank styret valuta, hvilket reelt betyder, at dine økonomiske transaktioner bliver fuldstændigt gennemlyst.

Det kontantløse samfund bliver solgt som beskyttelse mod Covid – penge ’smitter’ – men handler om én ting: Magthavernes / regeringens kontrol med borgerne.

Brug din fantasi: Det ene øjeblik har du 100.000 kr. opsparet på din bankkonto, det næste har banken strøget et nul? Uden du kan stille noget som helst op.

Prøv at (gen)læse Den store nulstilling og fortsæt her , hvis du mestrer engelsk så nogenlunde. Tankevækkende perspektiver folder sig ud.

”Hele fortællingen er ved at falde fra hinanden”
Endelig er der denne video med Ron Paul, der bliver annonceret sådan her:

”Hele fortællingen er ved at falde fra hinanden. Nye daglige studier beviser hinsides enhver tvivl, at de forholdsregler, der bliver taget på verdensplan – med nogle få undtagelser – for at ”bekæmpe hvad man har hævdet var en ”ny” coronavirus – ikke bare har fejlet i at bremse op for eller stoppe sygdommen, de har været kontraproduktive.”

Del artiklen her: