DEN STORE NULSTILLING

Reset
Del artiklen her:

Af Kim Lindberg, Lokalformand Nye Borgerlige Roskilde.

Om kort tid kommer de etablerede medier til at fortælle om ”The Great Reset” lanceret af World Economic Forum med opbakning fra International Monetary Fund.

Anledning for ”den store nulstilling” [The Great Reset] skal ses i sammenhæng mellem handlingslammede centralbanker, der mangler værktøjer for vækst og behov for stimulering af økonomien af stadig mere forgældede regeringer i den vestlige verden.

Covid-19 bliver brugt som beslutningsanledning for at give nye værktøjer for nationers centraladministration til påvirkning af økonomier. Denne påstand er ikke grebet ud af det fri, IMF beskriver det selv således:

Governments can put in place public investments—and incentives for private investments—that support low-carbon and climate-resilient growth.” (Note 1)

Naturligvis er vinklingen af, at tiltagene er klimaorienterede, et lille vink med en vognstang om, at både tiltag og investeringer vil være politisk baserede. Hvad forbrugere og marked må have af behov og ønsker er sekundært.

Der er tale om en kulturrevolution
Ambitionerne ved initiativet rækker langt ud over økonomien. Der er tale om en kulturrevolution. Et udvalgt eksempel er uddannelsesområdet, hvor det er planen at transformere og fjerne os endnu mere fra traditionel videnskab og uddannelse og bevæge os mod en form for ”globalistisk dannelse”:

“Students need not just knowledge, but also skills, attitudes and values to thrive in and shape their own future for a more empowered global citizenship.” (Note 2)

Husk at tage backup – for The Great Reset kommer snart.

Note 1:
https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/06/03/sp060320-remarks-to-world-economic-forum-the-great-reset

Note 2:
https://www.weforum.org/great-reset/

Del artiklen her: