DEN LATTERLIGE HØRING I FOLKETINGET

christiansborg
Del artiklen her:

Af Birgit Klein.

[Den latterlige høring henviser til den høring, Epidemiudvalget afviklede onsdag d. 3. maj]

Jeg lider stadig under følgevirkningerne af det ene stik Pfizer for over to år siden og har skrevet en skrivelse om vaccine-skadevirkninger, som jeg har sendt til sundhedsministeriet, SSI [Statens Serum Institut] og Statsministeriet og her senere også til DR og TV2. [Brev indsat nedenfor].

Jeg forventer selvfølgelig ikke noget svar, men har haft brug for at sende det. Jo mere de hører om dette emne, jo bedre. Man kan jo forestille sig, at der er noget, der siver ind, stille og roligt, måske ikke med officielle konsekvenser, endsige indrømmelser, men i deres slumrende samvittighed, som nok skal røre på sig, selv om de skjuler det for ikke at indrømme denne stribe af fatale fejltagelser, bl.a. med en grådig medicinalindustri som aktiv part.

Jeg synger i et bedaget kor på o.22 personer, og der er flere tilfælde af senskadevirkninger, hvor man overhovedet ikke er klar over sammenhængen. Selv om jeg er fristet til det, hamrer jeg ikke løs på dem om det, for de er skrøbelige ældre mennesker, som jeg vurderer ikke tåler denne skrækkelige sandhed:

At Heunickes ”supervåben” har vist sig at være et våben MOD befolkningen.

***

Til Sundhedsministeriet d. 25.februar 2023

SUNDHED OG VACCINATION             

Den 12.april 2021 fik jeg den første (og sidste) indsprøjtning med Pfizers coronavaccine, det genmodificerede mRNA fluidum. På mange måder ændrede det mit liv, f.eks. tålte jeg ikke mere min elskede kop kaffe, som jeg havde nydt hver dag i mange år.

Jeg er et menneske, der interesserer mig for sundhed, først og fremmest min egen, og jeg har siden læst og hørt rigtig meget om disse vacciner. Det er efterhånden blevet ganske evident, at de hverken er effektive eller sikre, og man hører da også efterhånden mindre og mindre til disse anbefalinger, som helt klart hviler på et falsk grundlag, og man har en fornemmelse af, at Pfizer har snydt med både testresultater og andet. Alt sammen for at tjene mange penge. Man har skaltet og valtet med store grupper af menneskers sundhed af grådighed, og det er i virkeligheden utroligt, at man har tilladt og støttet dette enorme sundhedseksperiment. Hele pandemi-processen har i den grad været præget af frygt grænsende til panik, orkestreret af WHO og de enkelte landes sundhedsmyndigheder, og de har ført skræmmekampagner for at få folk til at lade sig vaccinere med indbyggede tvangsforanstaltninger og social udskamning af dem, som ikke fulgte trop.

Jeg har selv har fået beskadiget mit immun-system, så det er gået i overreaktion på en masse ting, dvs. der er ting, som jeg ikke tåler mere, og jeg fik systemisk inflammation i først nervesystemet, lymfesystemet og derefter i leddene (gigt), ligesom der også er sket noget med mit blodomløb, som muligvis skyldes tendensen til at danne mikroblodpropper, som jeg først og fremmest mærker i mine lunger af og til, og generelt har jeg fået problemer med følelsesløshed i mine fødder.

Jeg har i de to år gjort en masse for at rette op på skaderne, bl.a. med uskadelig homøopatisk medicin (som virker, det tager bare tid), og en masse nye kosttilskud, bl.a. Quercetin, som er naturligt antihistamin, og som dæmper mit overreagerende immunsystem.

Jeg er vant til at gøre en masse for min sundhed og det gør jeg i stigende grad, så skaden vil muligvis ophæves/afbalanceres over tid.

Jeg hører folk, der siger, at jeg har været uheldig, men der er mange former for skadevirkninger, også nogle, som man ikke umiddelbart sætter i forbindelse med vaccinationerne.

Skadevirkningerne kan inddeles i 3 typer:

  1. Uregerlige dannelser af spikeprotein i forskellige organer som f.eks. hjertemusklen, med efterfølgende betændelsestilstande. Jeg kender et eksempel på bylder i mavesækken sandsynligvis forårsaget på denne måde.
  2. Immunologiske problemer som følge af overreaktion, der skaber allergier, intolerancer, systemisk inflammation* og autoimmune sygdomme. Hvor der tidligere har været sådanne problemer, kan de forværres af vaccinen.
  3. Den værste, men nok også den sværeste at sandsynliggøre: en generel svækkelse af det almene immunsystem, hvilket har givet/vil give flere tilfælde end normalt af influenza, forkølelser og andre infektioner, og desværre også flere kræftsygdomme, som kan få et akut forløb, fordi immunsystemet er programmeret/manipuleret til at tage sig af noget andet.

(*Den systemiske inflammation kan ramme alle systemer: nervesystem, blod, lymfekirtler, led (gigt), og disse tilstande kan være invaliderende).

Endelig: Der er dokumenteret en overdødelighed i alle de lande, hvor der er mange mennesker, som er blevet vaccineret, og overdødeligheden har IKKE været påvist i 2020, men først fra 2021, hvilket betyder, at det kun kan skyldes massevaccinationerne.

Det nuværende pres på sundhedsvæsenet kan hverken forklares med corona eller puklen herefter, men kun med den øgede sygelighed og dødelighed i befolkningen efter vaccinationerne.

Dette brev handler ikke om mig. Det handler om den forkastelige skræmmekampagne, som pandemien blev indledt med, og som betød, at mennesker, der som jeg har været vant til at tænke selv og tage sig godt af egen sundhed, faldt i og lod mig injicere med det skadelige stads.

Men corona-massevaccinationerne har skabt sygdom og ikke sundhed, og det er nok ikke kun mRNA-typerne, for i England har man en overdødelighed på o.20%, og der har man overvejende brugt de gammeldags typer fra Astrazeneca.

Mange af de læger, som har indset problemerne, konkluderer:

Vaccinerne har været langt mere skadelige end gavnlige, og udrulningen af de nye typer mRNA-vacciner vil sandsynligvis gå over i historien som en af medicinalindustriens og sundhedsmyndighedernes største skandaler (blandt flere).

Som et afsluttende kuriosum skal lige nævnes, at der er flere studier og undersøgelser, der viser, at D-vitamin mangel spiller en vigtig rolle i udviklingen af alvorlige corona-forløb, og at et dagligt indtag af ekstra D-vitaminer (betydeligt mere end det af myndighederne anbefalede) – 40-50 mikrogram – kan forebygge disse forløb og i øvrigt styrke immunsystemet generelt.

Jeg regner med, at myndighederne er bekendt med vaccineproblemerne, og jeg håber, at vores nye regering kan skimte fornuften i, at vi skal fokusere mere på sundhed og forebyggelse og aldrig mere have frygt for og tunnelsyn på en infektionssygdom, som får myndighederne/staten til at bruge ”supervåben” på eksperimentel basis, der skaber sygdom i stedet for sundhed.

Med venlig hilsen

         Birgit Klein, cand.psych., forfatter

                                                   [adressen]

Del artiklen her: