DEN AMERIKANSKE BORGERKRIG: KAMPE I PÅSKEN PÅ BERKELEY UNIVERSITET

Del artiklen her:

(Foto ovenfor: Venstreorienterede angriber Trump-støtte med peberspray)

Kommentar af Ivan Dybdal

Konservative studenter på Berkeley University i Californien holder demonstration i dag, lørdag den 15. april, for at hylde forfatningen og ytringsfriheden på Berkeley.

Venstreorienterede moddemonstranter ventes med vold, optøjer og overfald at forhindre dem i at demonstrere.

Californien er ikke ligefrem kendt for at støtte ytringsfrihed for tilhængere af præsident Trump. Staten er nærmest på vej til at løsrive sig fra unionen og blive den første Sanctuary State dvs en stat, hvor hele staten nægter det føderale Homeland Security at virke og undersøge mistænkte illegale indvandrere som er kriminelle og terrorister.

Homeland Securitys ønske om at kunne afhøre mistænkte kriminelle og terrorister og Trump-regeringens ønske om at forhindre illegal indvandring er blevet mødt med omsiggribende voldsdemonstrationer af venstreorienterede i Californien.

Særligt bemærkelsesværdige er et par hændelser, der involverede det venstreorienterede University of California i Berkeley. To gange i år har arrangørerne på UC Berkeley været tvunget til at aflyse gæstetalere.

Den første episode var i januar i år, da Milo Yiannopolous skulle tale. Det blev stoppet da campus brød ud i flammer, fordi venstreorienterede ”demonstranter” brugte hele natten til at splitte deres eget universitet fra hinanden. (Milo er en britisk journalist og iværksætter. Han var redaktionschef for Breitbart.com, den højreorientereterede nyheds- og opinionshjemmeside i USA, hvor han afløste Steve Bannon).

Nogle uger senere, da Ann Coulter skulle tale, fik frygten for venstrefascistiske optøjer arrangørerne til på forhånd at aflyse mødet.

Nu denne lørdag har venstrefløjen indkaldt til moddemonstrationer mod et pro-Trump møde på Berkeley. Man frygter det igen ender blodigt og voldeligt

Tilfælde af vold mod konservative har været stigende siden Donald Trump blev præsident. Venstrefløjen i Amerika har ikke kunnet forlige sig med, at demokraternes Hillary Clinton ikke blev præsident. De kæmper nu med alle midler – herunder vold – for at få Donald Trump afsat som præsident.

Efterskrift:

Denne video viser angiveligt de voldelige sammenstød var fra lørdagens møde på Berkeley:

Links:

http://constitution.com/liberal-berkeley-host-second-pro-trump-rally/

http://www.frontpagemag.com/fpm/266380/resistance-democrats-are-terrorist-party-daniel-greenfield

Del artiklen her: