DEMOKRATIET ER SAT HELT UD AF SPILLET

HandOfGod
Del artiklen her:

Af John Laursen.

Det hævdes, at flere og flere mennesker søger Gud. Det vides der dog ikke noget sikkert om, fordi det er et privatsfære-anliggende, der alene kan gisnes om. Men mon ikke der er tale om, at stadig flere søger efter deres identitet, deres rødder, deres tilhørsforhold?

For i denne onde og destruktive tid, vi lever i, har de onde og destruktive, psykopatisk-smilende elitekriminelle umennesker sat alle sejl til. De opfører sig som guder og arbejder med alle midler på at gøre frie, gode mennesker til deres DNA-manipulerede robotslaver og på at reducere jordens befolkninger ved at myrde die Untermenchen, os ’useless lotus eaters’.

***

USAvsRussia

***

Identitet er vigtigt for et menneske. Hvem er jeg? Hvor stammer jeg fra? Hvor hører jeg til? Hvorfra går min verden? Hvad står jeg for? Hvad repræsenterer jeg? Hvad kan jeg tolerere, og hvad kan jeg ikke tolerere?

Det er nok sådan, at et stigende antal forstår, at deres identitet, selvforståelse og selvrespekt forsøges frataget dem. Forstår, at et menneske uden identitet og rodfæstet tilhørsforhold er en viljeløs ingenting.

De fleste i Vesten har mistet forbindelsen med naturen

Det er et tilbageskridt for menneskene, at de fleste i Vesten har mistet forbindelsen med naturen.

Alt, hvad der gør livet værd at leve og leve for søger Mr. Global & Co, at tage fra os. De insisterer på, at naturen er i en krise, og at det er mennesker, der har skabt denne krise. 

I realiteten har naturforholdene på jorden over lang tid ændret sig periodisk – ikke mindst på grund af solarsystemet, hvilket er helt naturligt og ikke menneskeskabt.

De kriseforstyrrede tech-narkomaner burde tage ud til den nærmeste skov eller strand og gå en lang, lang tur og åbne alle deres sanser og ånde dybt ind eller foretage en jordomsejling eller tage til en ødemark. Smid tingester som øresnegle, 1000 G-udstyr langt væk og lad naturen hele, hvad der er galt.

Som sagt: Mange mennesker har mistet forbindelsen til naturen, altet, og er blevet psykisk forstyrrede af den grund. Men det er der råd for.

Under den tyske besættelse af Danmark 1940-45 havde man en ordning, som betød at københavnerbørn fik et ophold hos en familie på en bondegård ude på landet. Her kunne børnene opleve naturen og dyrene og arbejdet på en bondegård.
Det var godt for børnene og sikkert også for bondefamilierne, for de fik store og gode oplevelser for livet. En sådan ordning burde eksistere i dag, for at vokse op i en storby er ødelæggende og usundt for børn. Alt for mange bliver unaturlige skøre kugler af det.

Det store højforræderi mod europæerne og deres kultur

Der har i længere tid foregået et højforræderi mod europæerne og deres kultur. Begået af bl.a. Mr. Globals europæiske politikere, såsom A. Merkel, T. Blair, E. Macron m.fl.
De har underskrevet en dødsdom over Europa sammen med de islamiske lande for at få olie af islam, til gengæld for at islam må udskifte europæerne og europæisk kultur med islam og muslimer. Disse ønsker af ideologiske grunde ikke at assimilere og integrere sig i Europa, men kræver i stedet, at europæerne assimilerer og integrerer sig i islam.

Når muslimerne ankommer til Europa, udstyres de med statsborgerskab og stemmeret, og det udnytter såvel socialisterne (bolsjevikker, kommunister, fascister, nationalsocialister) som liberalisterne.

I Vesten generelt har vi set demokratiet sat ud af spillet ved brug af manipulation og svindel begået af Mr. Globals mange agenter: FN, WHO, WEF, EU, NATO, Zuckerberg, Tedros, Soros, Schwab, Gates, Obama, Blackrock, Rothschild.**

***

EUdeath

***

Læg dertil woke-bevægelsen, LBGT+, pædofili, transgender-ideologien, uddannelsesvæsenets fallit mv., og vi har den ondeste og største forbrydelse i menneskehedens historie.

***

Hark

***

Kilder:

Michael Yon Warns Border Crisis is DECLARATION OF WAR with Maria Zeee on Infowars

Det haver så nyligen regnet

https://www.youtube.com/watch?v=MGDLMAImZyU&pp=ygUcZGV0IGhhdmVyIHPDpSBueWxpZ2VuIHJlZ25ldA%3D%3D

https://www.youtube.com/watch?v=WMdLO5Fsnnk&pp=ygUcZGV0IGhhdmVyIHPDpSBueWxpZ2VuIHJlZ25ldA%3D%3D

** Artikler på NewSpeek – søg på følgende ord i søgefeltet:

FN, WHO, WEF, EU, NATO, Zuckerberg, Tedros, Soros, Schwab, Gates, Obama, Blackrock, Rothschild.

***

WEFagenda

Del artiklen her: