GRUMME FREMTIDSUDSIGTER

HowClose
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Står det til EU, vil vores fødevarer i fremtiden bestå af orme, kakerlakker, 3D-fremstillet kød, GMO-produceret fiks, korn, grøntsager etc. etc., og ingen mærkning vil fortælle dig, hvad du køber.

Hvis du vil have en lille chance for, at dette IKKE sker, skal du støtte et lovkrav om tydelig mærkning og oplysninger samt fravalg af skadelige fødevarer, der sikrer borgerne sundhed samt et frit og informeret valg.

Endnu en gang viser EU og FN os, at ingen af de banditter, som styrer disse mastodonter, er en snus interesseret i de millioner af mennesker, de hersker over.

Derfor er det bare at få skrevet under på dette borgerforslag

Lovkrav om tydelig mærkning / oplysning / fravalg af skadelige fødevarer der sikrer borgerne sundhed, samt et frit og informeret valg.

der detaljeret begrunder forslaget.

”EU har de seneste år godkendt en lang række lempelser af vores nuværende regler for fødevarer i vores mad, der ellers sikrede borgerne tryghed og garanti for tydelig mærkning og information og frihed til frit valg.

Det er sket som et led i de geopolitiske overordnede FN’s 17 verdensmål, EU-grønne pagt og jord til bord strategien, hvor man bl.a. vil have borgerne til at indtage kunstigt fremstillet kød, insekter, GMO-fødevarer, samt gør brug af madsminke, kunstigt fremstillede sødestoffer, MSG, samt overfladebehandling, der også findes i økologisk frugt og grønt.

Dette gør det vanskeligt for den bevidste kunde, der ønsker klar besked om hvad man køber og indtager.

Vi stiller derfor lovkrav til Folketinget om at disse tiltag øjeblikkeligt stopper.

Det skal være trygt, frit og gennemsigtigt for handlende, at købe fødevarer i supermarkeder.

Derfor denne appel til alle borgerne i Danmark om at støtte op og være med til at underskrive.

Vi stiller følgende krav til regeringen for ønsket om større gennemsigtighed og frit valg for de handlende:

• Tydelig mærkning med evt. billede af fødevareemne, hvordan de er forarbejdet og behandlet fra jord til bord, samt opdræt.

• Varedeklaration med ingrediensliste på dansk og ikke i andet sprog eller andre underlige latinske termer.

• Letlæselig folder om risiko, herunder forekomst af mulige allergier/bivirkninger for kroppen.

• Garanti for, at der hverken er GMO, overfladebehandlinger, insekter/melorme, kunstige dit, dut og dat i økologiske vegetariske og veganske fødeemner.”

***

WhatDoYouWant

***

EUdeath

Del artiklen her: