DEMOKRATI?

Folketinget
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

I 2017 ønskede 2 uf af 3 at få færre muslimske indvandrere (læs her),

Danskerne har siden 1995 ønsket begrænsning i indvandringen (læs her side 11).

I 2015 ønskede 50 % stramning af reglerne for indvandring fra ikke vestlige lande (læs her)

Dermed viser alle undersøgelser, at danskerne ikke ønsker migranter i Danmark. Når demokrati betyder, at flertallet bestemmer, hvad er det så, der lige sker?

Konventionerne

Konventionerne er lavet i en helt og aldeles anden historisk tid, dvs. i 1950´erne, hvor der ikke var millioner og millioner af flygtninge. Konventionerne er katastrofale for vestlig kultur på grund af den voldsomme indvandring.

Konventionerne er lavet af FN i en humanistisk, marxistisk utopist-inspireret tid og med en tiltro til en bedre verden – som ikke viste sig at blive mere demokratisk. Det kan ikke undre, at mange U-lande gerne vil leve bedre og gerne af andres arbejde og følgelig får formuleret konventioner med krav om indvandring i Vesten. Millioner sendes hver dag til U-landene fra I-landene via de indvandrede.

FN er desuden kapret af forbryderstater, som kræver og kræver, men ikke selv tager ansvar for deres egne lande, for befolkningseksplosion, korruption, kaos og krige. Verdensmålene er som konventionerne ”smukke ”, men verdensmålene er helt, helt formålsløse, hvis befolkningseksplosionen fx i Afrika ikke kommer under kontrol, -Eller hvis Vesten går under som følge af en invasion af folk, der ikke kan integreres.

Der er intet demokrati
Politikerne i Danmark er ligeglade med, at flertallet i Danmark ikke ønsker indvandring og migranter. Politikerne kommer med løfter om stramninger ved valgene, men holder ikke løfterne.

Dermed er demokratiet ikke eksisterende, og politikerne henviser til, at der også skal et flertal til…men laver ikke det fornødne flertal, som findes i kredsen af valgte. De laver heller ikke folkeafstemninger.

Flere ting til folkeafstemning
Demokratiet burde være indrettet, så der blev sendt flere afgørelser ud til folkeafstemning – og selvfølgelig skal der være folkeafstemning, når det gælder helt kulturfremmed indvandring i million-tal og med milliard-udgifter i mange, mange år ud i fremtiden. Med fare for vores kultur.

En indvandring, som betyder, at der stadig vil være verdens højeste skatteprocent i Danmark og højeste pensionsalder i verden og vores børn skal arbejde historisk længere end nogensinde. Tror de anti-demokratiske politikere virkelig, at dette er danskernes ønske? Tror de virkelig, at vi ønsker dét for vores børn?

Flertallet af danskere vil noget andet end politikerne. Det er et tydeligt tegn på, at demokrati ikke findes i Danmark. Danmark regeres af bedrevidende anti-demokratiske politikere med skyklapper på, og mange er levebrødspolitikere og i familie med hinanden – og de er helt ligeglade med danskernes ønsker. De alene vide, og de lader som ingenting. Politikerne VIL ikke modarbejde nedbrydningen af Vesten, som sker via FN’s konventioner, EU, indvandringen og befolkningseksplosionen.

De danske politikere tør heller ikke modarbejde Open Boarders-segmentet, fx Soros, der ikke er demokratisk valgt, men modarbejder Vestens kultur. De danske politikere tør heller ikke modarbejde storkapitalen og de 1 % rigeste i verden, der måske ønsker større markeder at afsætte på.

Med det lange lys

På sigt vil indsivningen af kulturfremmede betyde, at den danske kultur udvandes og vil ikke være eksisterende om ca. 100-200 år. Der er ingen tegn på, at integrationen virker. Fx ønsker 77 % muslimer i Danmark at leve efter Koranen og sharia (læs her),

og indsivningen af migranter fortsætter.

På 50 år er ca. 1 million indvandret til Danmark. Alt tyder på, at vores børnebørn kommer til at leve i et U-land. Jeg er helt ligeglad med, at danskerne engang får krøllet mørkt hår og ingen blå øjne, men jeg er ikke ligeglad med. hvilken kultur, der vinder slaget om Danmark.

I en verden druknet i kaos og mørke, er Vesten rimeligt human og velfungerende. Den vestlige kultur er værd at kæmpe for, men politikerne er baldrende ligeglade med, hvad flertallet af danskere ønsker

Demokratiet var en smuk tanke, men kan i dag erklæres STENDØDT.

Del artiklen her: