ANTI-DEMOKRATISK TIDSSKRIFT FÅR TILSKUD AF STATEN

KulturStøtte
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

I opgørelsen af redaktionel produktionsstøtte 2020 fra Kulturministeriet (læs her) står bladet ”Arbejderen” til at modtage 361.000 kr. i støtte 2020.

Bladet er anti-demokratisk, og det synes fuldstændig grotesk, at staten yder tilskud til et gennemsyret kommunistisk magasin. Det svarer til at give tilskud til et nazistisk tidsskrift (*se note).

Hvidvask af historien sker i stor stil i bladet ”Arbejderen”. Læs fx her artiklen om Lenin skrevet af kommunisten Kjeld Nalle Christensen, medlem af Kommunistisk Parti.

Den demokratiske stat undergraver sig selv – det er absurd

Den demokratiske stat undergraver sig selv ved at støtte anti-demokratiske medier. Det er spørgsmålet om ”lov om mediestøtte” ikke kræver et grundigt eftersyn. Lov om mediestøtte bør indeholde et krav om, at det tilskudsmodtagende medie ikke modarbejder Grundloven og demokratiet.

Det er absurd.

________________________________

(Note: National-socialismen kategoriseres af røde historie-skrivere som en højre-orienteret ideologi, men modarbejdelsen af individuelle frihedsrettigheder har aldrig været en sag, som højreorienterede har kæmpet for.

Det har kommunisterne og socialisterne derimod altid haft som deres erklærede mål: Fjern individuelle rettigheder og udskift dem med fællesskabets rettigheder dvs. en totalitær styring. For eksempel kom Mussolini direkte ud af de socialistiske rækker, men var også nationalist.

Del artiklen her: