DE EKSPERIMENTELLE GENTERAPI-INJEKTIONER SKAL STANDSES

GCS
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

1. Punkt 1 i Global Covid Summit Teams opdaterede erklæring: 

Vi erklærer, og dataene bekræfter, at de eksperimentelle COVID-19-genterapi-injektioner skal standses.

Jeg har ofte siden introduktionen af de eksperimentelle mRNA-vacciner spurgt mig selv, om det virkelig kun er de få åbenmundede og derfor nu meget kendte kritikere, der finder vaccinerne farlige og unødvendige. Med andre ord: Er det kun dr. McCullough, dr. Bhakdi, dr. Yeadon, dr. Malhotra, dr. Fleming, dr. Cole etc. – altså dem, vi ser stå frem i videoer og på de sociale medier, der er modstandere af denne nye type medicinske intervention?

Af denne video fremgår det, at i hvert fald 17.000 læger og forskere verden over forlanger brugen af de eksperimentelle genterapi-indsprøjtninger standset.

De 17.000 er naturligvis kun dem, som officielt står ved deres holdning gennem deres tilknytning til organisationen Global Covid Summit Team. Vi må formode, at dette kun er toppen af isbjerget, og at der på verdensplan er titusinder flere eller måske endda hundredtusinder af læger og forskere, som det er gået op for, at disse vacciner er farlige og unødvendige og gør mere skade end gavn.

To spørgsmål

Mennesker, der betragter modstanderne af vaccinerne som konspirationsteoretikere eller hjernedøde antivaxere, bør nu stille sig selv disse to spørgsmål:

1) Hvad er sandsynligheden for, at 17.000 læger og forskere har knald i låget?

2) Hvem stoler du på – 17.000 læger, der risikerer deres karriere, arbejde eller licens til at praktisere, eller de læger, betalt af big pharma, som har optrådt i de store medier for at presse befolkningen ind i dette eksperiment?

Del artiklen her: