DE 3 BEDSTE PASSIVE INDKOMSTKILDER I 2019

Lendme
Del artiklen her:

Vi drømmer alle om at kunne tjene penge, imens vi sover, og takket være denne digitale tid vi lever i, så er dette absolut blevet en reel mulighed. Indgangsbarriererne for at lave diverse investeringer er blevet mindre og antallet af måder, der kan generere passiv indkomst, virker dagligt voksende. Vi har derfor udvalgt de 3 bedste passive indkomstkilder i vores mening, som du kan starte med her i år 2019.

Lidt om passiv indkomst

Det kan måske lyde for godt til at være sandt – og det er delvist fordi, det er. Der findes ingen indtjening, der er 100% passiv uden, der er tale om en investering først. Dette kan enten være i form af penge, arbejde eller tid. For dem der ikke har mange millioner stående på bankkontoen i forvejen, så kommer denne investering typisk i arbejdstid forinden. Når vi derfor taler om en passiv indkomstkilde, så er der tale om noget arbejde, som du kan sætte op en gang, hvor det efterfølgende vil kunne tjene dig penge automatisk.

Hurtig disclaimer: En investering vil også altid bære en eller anden form for risiko og det anbefales derfor, at du altid laver din egen research, inden du investerer.

1. Ejendomsinvestering

Det er ikke for sjov, at alle de rigeste mennesker i verden alle investerer i ejendomme. Bygninger vil aldrig gå af mode og folk vil altid have et behov for at have et tag over hovedet. En direkte ejendomsinvestering kan godt være en kompleks og dyr affære, hvis du aldrig har prøvet det før. Dog så findes der i dag andre alternativer, der gør ejendomsinvestering mere simpelt.

Dette kaldes ’Property Crowdfunding’ og konceptet handler om, at du investerer et mindre pengebeløb i en bygning sammen med andre investorer. Dette kan i dag gøres simpelt over forskellige online platforme, der samler beløbet, finansiere ejendommen med investorernes penge og løbende udbetaler dig en retur.

2. Affiliate Marketing

Affiliate marketing er en let mulighed for at genere passiv indkomst uden faktisk at eje et produkt. Konceptet bygger på, at du promoverer en andens produkt, hvor du tager en kommission ved hvert salg, som du generer. Dette gør du via et affiliate link, som kunden klikker på, når de skal hen til produktet, og som fortæller forhandleren, hvor kunden kommer fra.

Det er let at komme i gang med affiliate marketing. Der findes flere partner programmer, som tilbyder relevante links og som også står for udbetalingen.

Youtube, Pinterest og din egen hjemmeside er alle fantastiske steder til at promovere affiliate produkter uden de store omkostninger involveret.

3. Online shopping

Online shopping er en fantastisk mulighed for at generer passiv indkomst. Der er dog væsentlig mere arbejde involveret i selve opsætningen. Du skal bygge webshoppen og have styr på det produkt, du gerne vil forhandle. Derudover skal du også opsætte en plan for hvordan du anskaffer trafik til hjemmesiden.

Når dette dog først er kørende, så er det en fantastisk følelse, at vågne op om morgenen til nye ordre på sin webshop. Forhandler du digitale produkter som billeder, e-bøger eller andet, så er der heller ikke nogen omkostninger involveret i forsendelsen.

Det kræver ofte penge for at lave flere penge. Selvom mange penge ikke er en nødvendighed til størstedelen af de ovenstående forslag, så vil de absolut hjælpe til et bedre resultat. Desto mere du investerer, desto mere vil du ofte kunne forvente at få tilbage. Hos LendMe kan du tjekke deres låneberegner, så du kan få et overblik over dine lånemuligheder, samt den forventede ydelse. Ved at benytte dig af dem, så kan du få det kapitalspark, der måske er nødvendigt for at du kan starte din fremtidige passive indkomstkilde.

 

Sponsoreret artikel

Del artiklen her: