FN ARBEJDER FOR OG MENER, AT MIGRATION ER FANTASTISK

prayer
Del artiklen her:

Af Helle Andersen

En del af FN –organisationen arbejder for lovlig migration og mener det er løsningen på mange af de ikke- fungerende landes problemer og befolkningsoverskud.

På den danske del af FN-organisationens hjemmeside, står for eksempel: ”Det er utroligt hvad migranter fører med sig. Ved siden af står to personer med kufferter og på den ene kuffert står:

  • ”Jeg har multi-tasking evner og team spirit og de seneste dance moves” (på engelsk) og på den anden kuffert står:
  • ”Jeg kom med en kærlighed til at undervise og de bedste år af mit liv, som jeg kan give og min bedstemors lykkebringende halskæde”.
  • ”Jeg kom med 12 års uddannelse, ingeniør og mit ældste bonsai træ”.

FN har også lavet et site på linket ”iamamigrant.org” med mange positive fremstillinger af migration.

Migranter fremstilles som veluddannede (ingeniører) eksotiske og spændende dansere og med grønne fingre (bonsai) og ikke mindst ufarlige.

Virkeligheden er en anden
FN kunne trænge til at få et realitets-eliksir. Selv om FN og de venstredrejede medier forsøger at fremstille globaliseringen og indvandring som en mulighed for at få spændende krydderier, dans og bonsai og dertil eksotiske mad-traditioner til Vesten, så viser VIRKELIGHEDEN, at der er stor forskel på hvilke værdier, vi har i verden. Der er større kulturforskelle end bonsai -træer. Der er også forskel på uddannelsesniveau, da danskerne har næsten 15 års uddannelse i gennemsnit.

Muslimer synes for eksempel, at Koranen er lov, at jøder skal udryddes og de vantro – faktisk alle andre end muslimerne, og at Allahs ord gælder over de demokratiske landes love. Kvinder tæller som kvæg og så videre.

Der er forskel på, hvad folk har i lært gennem deres kultur, opdragelse og religion og dermed bærer videre af værdier.  En undersøgelse viste, at 77 % muslimer i Danmark mente, at Koranens Sharia-love skal gælde forud for de danske love.

FN kan trænge til at læse kriminalitetsstatistikkerne og optællingerne af terrorangreb, forfølgelserne af kristne og jøder og hadforbrydelser mod homoseksuelle. FN bør indse, at migranterne lever i parallel-samfund i Vesten med helt andre værdier og normer og religioner, og de lokale befolkninger ingen interaktion har med de indvaderende styrker – udover på bistandskontoret og fængselsvæsenet- og når de radikale skal kapre stemmer op til valgene.

FN burde også læse rapporten fra Finansministeriets hjemmeside, hvor den abnorme udgift for indvaderingen beskrives – i øvrigt langt, langt mere end de 34 officielle milliarder pr år i Danmark, hvis udgifter til fængselsvæsen, retssager, udlændingenævnets udgifter, mistet tryghed og livsværdi, 24/7 beskyttelse af demokratisk valgte, beskyttelsesforanstaltninger langs havne, koranklodser ved alle gågader, beskyttelse af Folketing mv., beskyttelse af tegnere, beskyttelsesrum hjemme hos tegnere osv. osv. regnes med. Det har betydet den højeste skat i verden, et moms-regime og højeste pensionsalder i verden.

FN må have en større lommeregner og lade være med at skabe flere konfliktområder
Medmindre FN ikke kan regne, så må selv FN kunne se, at migration ikke fungerer og at Vesten ikke kan absorbere 3 milliarder befolkningsoverskud fra Afrika og Mellemøsten. De europæiske befolkninger vil ikke have migranter fra de muslimske lande. Hvis FN laver de europæiske lande om til Afrika/Mellemøsten, så vil det betyde, at FN lukker, da FN er afhængig af de fungerende landes bidrag.

At spørge de lokale befolkninger om de ønsker migrationen, bekymrer ikke FN. Det bekymrer heller ikke de ”demokratiske” regeringer i EU.

FN modarbejder dermed direkte de oprindelige befolkningers kultur, værdier og ønsker. Danskerne betaler over en milliard til FN og til modarbejdelsen af vores egen kultur.

Lad mig afslutte med et link til en undersøgelse fra Chatham House, der viser at langt størstedelen af de europæiske lande ikke ønsker mere migration fra de muslimske lande. 

Del artiklen her: