DAVOS – MØDESTEDET FOR THE GLOBAL BANKSTERS OG DERES HÅNDGANGE MÆND M/K. EN AF DEM ER SOM BEKENDT LARS LØKKE

DAVOS
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek kan desværre ikke være dagsaktuel, så flere af nedenstående artikler vil måske opfattes som forældede. Omvendt giver de et billede af, hvad der egentligt er foregået og foregår i Davos. 

WEF globalists meeting in Davos next week warn of war, economic collapse, ‘new virus’: Are the Four Horsemen ready to ride? – LeoHohmann.com

What happens when the peasants can’t afford bread, and the circuses aren’t all that entertaining?

Tyler Durden at Zero Hedge examines that question with regard to Davos elites who are huddling this coming week, January 16-20, under the banner of Klaus Schwab’s World Economic Forum.

Nothing good can come of such circumstances and the elites know it.

The WEF cult looks at the current global volatility and worries about “catastrophic outcomes.” 

*** 

5kTroops

5000 soldater skal beskytte milliardærklubben i Davos når de legger planer mot verdens folk | steigan.no

”Det er vanskelig å ta inn over seg at en stat setter inn 5000 soldater for å beskytte ei gruppe rikinger og statsledere.

Hvor mye er 5000 soldater? Til sammenlikning kan vi peke på at den norske hæren ifølge Forsvaret har 4593 soldater i førstegangstjeneste. Deres oppgave er å forsvare hele det langstrakte Norge. 

Den sveitsiske hærinnsatsen skal bevokte en liten by i Alpene.

Dette gir et interessant, om enn ikke tilsiktet signal, om at denne gjengen holder på med saker som er så betente at de kanskje trenger en stor hær til å passe på seg.” 

***

Schwab

Schwab vill ”konstruera framtiden” – tror sig ha svaret på världens ”kriser” – SwebbTV

”Det är alltså detta som WEF ofta pratar om.

”Intressentkapitalism”, eller ”stakeholder capitalism.

I deras utopiska ekonomiska system – som de vill införa i världen – är alla ”intressenter” där vinstintresse inte ska stå i fokus längre utan sådant som ”sociala” aspekter och ”klimatet”.

Kritiker jämför det med socialism.” 

***

UrsulavdLeyen

EU aviserar historiens ”största industriella omvandling” – allt utgår från ”klimatet” – SwebbTV

De kommande decennierna kommer att se vår tids största industriella omvandling. Kanske av alla tider, sade hon. De som utvecklar och tillverkar tekniken kommer att vara grunden för morgondagens ekonomi och ha störst konkurrensfördel.

I centrum för framtidens Europa står den ”gröna omställningen” och ”klimatkrisen”.

– Klimatförändringarna behöver ett globalt förhållningssätt, fortsatte hon men påpekade att det måste ske på ett rättvist sätt.

Ordet ”Net Zero” – alltså klimatneutralitet – nämns fjorton gånger i hennes tal. 

*** 

DeSantis

DeSantis: Davos-eliten ser oss som ”livegna” – de förstör västvärlden – SwebbTV

[En livegen er en person, der var en godsejers personlige ejendom] 

”Vi kan inte gå den här vägen, men det är precis vad de vill göra. Det försvagar verkligen det västerländska samhället och västerländska värderingar. I grund och botten handlar det om det kinesiska kommunistpartiet. De människorna finns där, dessa ”eliter”. Xi (Kinas president) är en marionett bakom ridån på mycket av det här.” 

Here’s what Florida Governor Ron DeSantis had to say about the arrogance of the WEF.   

https://video.twimg.com/amplify_video/1613583998076481537/vid/1920×1080/2GHxTY8le53BoWEk.mp4?tag=16

***

Aristocracy

Things We Should Understand: The Aristocracy Is Eating The Peasants | ZeroHedge

*** 

Krigen om 8 milliarder sjæle 

De følgende links er indirekte relateret til Davos. 

Krigen om otte milliarder sjæle :: Gatestone Institute

”Globale begivenheder truer i stigende grad Vestens stabilitet, men regeringerne udviser i dette forløb ingen tendens til at ville have forskelligartede synspunkter og diskussioner. 

Det ser i stedet ud til, at jo alvorligere emnet er, jo mere er de fast besluttede på at ville have en enkelt, overordnet “fortælling”. Uenighed foragtes. Saglige argumenter latterliggøres. Borgeren forventes ubekymret at acceptere regeringssanktionerede onlinebudskaber, og i modsat fald risikerer vedkommende at få teknokratiets vrede at føle. 

Denne krig om otte milliarder sjæle betyder, at borgerne skal være mere agtpågivende end nogensinde før i deres bearbejdning og evaluering af, hvad de ser og læser. Hvad enten de kan lide det eller ej, så er de til alle tider under angreb fra dem, der forsøger at manipulere og kontrollere dem. 

Lige som i det sidste århundrede er vi nu omgivet af totalitær propaganda, der rutinemæssigt forklædes som “sandheden”. I dette århundrede forekommer rækkevidden og omfanget af masseindoktrineringen dog at udvides i det uendelige.”     

EricTrump 

Eric Trump: The ENTIRE System Has Been WEAPONIZED Against the People (rumble.com)

DonaldTrumpWEF

President Trump’s full speech to World Economic Forum – YouTube
(for fire år siden)

***  

San Francisco In Public-Private Tryst With WEF And Denmark To Accelerate The Great Reset, aka Technocracy

INDSENDT AF: DANMARKS UDENRIGSMINISTERIUM 24. NOVEMBER 2020

 

Den ambitiøse nye aftale, som er den første af sin slags mellem World Economic Forum (WEF) og ethvert europæisk land, underskrives den 24. april af Danmarks Tech-ambassadør og det nyetablerede WEF-center for den fjerde industrielle revolution i San Francisco. Centret blev etableret sidste år for specifikt at fremme WEF’s vision om at skabe effekt gennem offentlig-private partnerskaber. 

WEF-Danmark partnerskabet har til formål at skabe nye globale alliancer mellem en lang række interessenter, herunder den private sektor inkl. teknologivirksomheder, regeringer og civilsamfund for at hjælpe med at forme og udvikle morgendagens avancerede tilgange, politikker og regler for at udnytte mulighederne i den fjerde industrielle revolution.  (NewSpeeks fremhævelse)  

Som et lille og avanceret land er Danmark allerede et af de mest digitaliserede samfund i verden. Ikke desto mindre har den danske regering som sit klare mål fortsat at forberede Danmark på de mange muligheder og udfordringer, der opstår som følge af digitalisering og det høje tempo i udviklingen af ​​nye teknologier i det 21. århundrede. Aftalen i San Francisco følger et bredere aftalememorandum (MoU) underskrevet på det 48. World Economic Forums årlige møde i Davos-Klosters, Schweiz, i overværelse af WEF-stifter Dr. Klaus Schwab, Danmarks premierminister Lars Løkke Rasmussen & WEF-præsident Borge Brende.

“Vores mission er at forme den fjerde industrielle revolution, så den gavner samfundet. Danmark har forpligtet sig til at være førende og afprøve innovative rammer og politikker, der bliver co-designet på centret. Vi ser frem til et stærkt samarbejde og deling af resultater i hele vores netværk,” siger Murat Sonmez, leder af World Economic Forum Center for den fjerde industrielle revolution.

Vores partnerskab med WEF i San Francisco vil være et vigtigt skridt i den retning”, siger Danmarks udenrigsminister, Anders Samuelsen, som tidligere sidste år udnævnte verdens første og hidtil eneste Tech-ambassadør, og dermed løftede teknologisk diplomati (TechPlomacy) op på tværs i dansk udenrigspolitik. Baseret i Silicon Valley, men med et globalt mandat og team placeret også i København og Beijing, står Tech-ambassadøren i spidsen for det nye WEF-partnerskab på vegne af den danske regering.

 

Som en del af aftalen vil en statsstipendiat fra det danske energi-, forsynings- og klimaministerium blive udstationeret til WEF Center i San Francisco for at stå i spidsen for specifikke samarbejdsaktiviteter. Derudover vil det danske industri-, erhvervs- og finansministerium, sundhedsministeriet og udenrigsministeriet løbende arbejde og engagere sig i forummets omfattende netværk af eksperter og partnere i den private sektor i San Francisco.

 

Artiklen i Technocracy News slutter med : “The project will initially run for one year with the possibility for extension.

Read full story here…

Ved et klik på ”full story” kommer ”Siden, du prøver at tilgå, eksisterer ikke ”    

Del artiklen her: