DANSKE MYNDIGHEDER ’KAMPAGNER’ NU FOR PÆDOFILE

StopWorldControl
Del artiklen her:

Af Lene Bang.   

[NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen]

Sundhedsstyrelsens ”uskyldige” kampagne normaliserer pædofili.
Hvad siger Børns Vilkår, Tryg Fonden og Red Barnet til det?

Store reklamer i det offentlige rum gør opmærksom på, at pædofile kan få hjælp. Samtidig sender man i TV et program om en pædofil, der skal ynkes, fordi han lider af pædofili og har svært ved at sige det til sin mor.
Alle ser plakaterne, også børn, og sådan bliver det pludselig dit og mit job, at fortælle vores børn og børnebørn om, at nogle voksne har seksuelle lyster som involverer børn, og at de voksne ikke kan gøre for det. Men hov, i mit hoved er det da børnene, man skal beskytte, så det er den omvendte verden. 

Jeg nægter at tro, at gode mennesker i Sundhedsstyrelsen selv skulle have fundet på den kampagne, især da den også kører internationalt. Jeg har skrevet til dem, og fået at vide, at det hjælper de pædofile til ikke at give efter for deres lyster, og at vi derved passer på børnene. 
Men det skurrer i mine ører, for hvis det ikke handlede om normalisering, men kun om at give de pædofile et tilbud, så kunne man have sendt det ud i e-boks, så voksne kunne læse det privat samtidig med, at man kunne have indskærpet, hvad straffen er for pædofili. OG hvor ødelæggende det er for et barn at få overtrådt sine grænser.

Pædofili skal aldrig normaliseres
Vi har ikke bedt om, at få invaderet det offentlige rum med nye ”normer” og her håber jeg, at organisationer, som er børnenes vagthunde, vil sætte en fod ned, og få denne tendens stoppet. I ved, om nogen, hvilke livsvarige traumer man kan få, af at blive misbrugt som barn. Pædofili skal aldrig normaliseres.
Et eksempel på normalisering er begrebet ”overbefolkning”, som mange har taget til sig som en nærmest indiskutabel sandhed, uden virkelig at reflektere over, om det overhovedet er sandt, eller hvad sådan et udsagn kan bruges/misbruges til.

Nye ”normer” fra World Economic Forum
Jeg mistænker, at disse nye ”normer” stammer fra World Economic Forum, som engang var en nobel organisation med gode menneskelige værdier. Nu er den overtaget af Klaus Schwab, hvis agenda vi allerede mærker: ”You will own nothing” og hans lille uhyggelige hjælper, Yuval Harari: ”Humans are hackable animals” og ”God is dead”.
Klaus Schwab praler af, hvordan hans ikke demokratisk valgte organisation har ”infiltreret” alle lande, idet han har indsat ”Young Global Leaders” på de højeste poster overalt. Regeringer, kongehuse, pressen, bankerne, erhvervslivet. Alle modtager og udfører ordrer fra denne psykopat, som ønsker at reducere befolkningen ved, bl.a. via WHO, at ville tillade ”abort” helt op til fødslen og normalisere pædofili.
   De fleste danskere har det godt med, at vi i Danmark har fri abort op til 12. uge. Der er ikke noget folkeligt krav om, at den grænse bliver forlænget. Kravet og ønsket om at diskutere denne grænse kommer fra generalsekretæren for WHO, Tedros Adhanom Ghebreyseus, som er anklaget for folkemord i sit hjemland, Ethiopien. Du kan selv søge på deres hjemmesider, hvor der står, at der INGEN hindringer skal være overhovedet for abort, hverken tidsmæssige eller samfundsmæssige.

Alting vendes på hovedet
Alting vendes på hovedet, når Gud ikke eksisterer. Abort helt op til fødslen kaldes nu ikke længere mord, men ”kvinders ret til egen krop”, normalisering af pædofili er ”for at beskytte børn”.
Jeg har forsøgt at advare Sundhedsstyrelsen mange gange, men møder en stor mangel på lydhørhed. Jeg er bedstemor til fire børnebørn, og føler et kæmpestort ansvar for, at de og alle andre børn skal have en tryg verden at leve i. Derfor skriver jeg til rette vedkommende, når jeg ser, at noget er galt, og derfor skriver jeg til dig, fordi du holder af børn og derfor kan sætte dig ind i, hvor mærkeligt og skræmmende det må være for et barn at læse på et stort skilt, at en voksen kan være pervers og have lyst til at krænke dig, og at pædofili er normalt, og noget, han ikke kan gøre for. Så er den tanke plantet i barnet, som herefter vil være mistroisk og angst overfor voksne. 

Hvilket utrygt samfund, hvor børn ikke kan stole på voksne, men hele tiden skal være på vagt. Ikke sært, at mange børn er ulykkelige og har brug for psykologhjælp. Men kan man mon stole på psykologen….?

“Pedophiles will save the world”, claims the World Economic Forum

https://stopworldcontrol.com/wef-pedophilia/?inf_contact_key=4de8385b4eb0fbf9cde66217b5ec48e67e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

Her kan du læse mere om World Economic Forum og World Health Organisation m.m.:    https://links.jfk21.dk/

Del artiklen her: