SÅ SKETE DET IGEN: NYTÅRSAFTEN-EXCESSER I BERLIN

brandenburger-tor
Del artiklen her:

Af John Laursen. 

Så skete det igen, igen. Livsfarlige angreb på politibetjente-ordensmagten, voldtægter og brande i gader og ejendom i Tyskland. Bagmændene var igen-igen de invasive og aggressive, importerede folk fra Mellemøsten. 

Importen skal angiveligt være aftalt mellem Mr. Global. Vi andre, de oprindelige folk, har som sædvanlig ikke noget at skulle have sagt – endnu. 

Vi danske og andre europæere har meget at miste, hvis der kommer flere importerede abrahamister og islamister til Europa, for så kan det kun blive sådan, at islam bliver eneherskende (islams mål).
Så vil vi miste alle kulturfrembringelser, som er skabt af vore aner og vores æt. Vi vil miste alt, sprog, historie, viden og vigtigst af alt, os selv.

At være eller ikke være – at have eller ikke have.

Når vi importerer folk fra Mellemøsten, hjælper vi ikke folk fra Mellemøsten. Vi bliver Mellemøsten, og hvornår må vi endelig indrømme, at vi har et enormt problem med unge mandlige migranter fra arkaiske samfund, der ikke ønsker at integrere sig?  

At lukke munden på problemet betyder at fortsætte med at fremme det.

At være eller ikke være – at have eller ikke have. Det må vi nok spørge om.

Berlin forvandlet til krigszone

I hvert fald gør migrant-drevet nytårskaos Berlin til krigszone.   

Tyske unge i migranttunge kvarterer forvandlede igen Berlin og andre tyske byer til krigszoner nytårsdag, men i år viser nyhedsrapporter, at angrebene var særligt brutale og målrettede redningstjenester, herunder ambulancearbejdere.

I Berlin reagerede politi og brandmænd på 3.943 hændelser, hvor 15 brandmænd og 18 politibetjente blev såret. Ifølge avisen Bild var der “særligt slemme angreb i hotspotkvartererne Kreuzberg og Neukölln med en høj andel af migranter.”

“Der var snesevis af angreb,” siger indenrigssenator Iris Spranger fra socialdemokraterne (SPD). 

(Kilde:  https://www.zerohedge.com)

I Kreuzberg, for eksempel, efter at unge mænd satte ild til barrikader, blev brandmænd, der ankom for at slukke ilden, angrebet af 200 hætteklædte mænd. 

I Neukölln, som er et af de mest multikulturelle kvarterer i Tyskland, affyrede 50 gerningsmænd raketter mod redningstjenester.

I en foruroligende scene blev en gruppe mænd filmet, mens de angreb en ambulance og kastede genstande ind i køretøjets åbne bagdøre. 

(Kilde: Anabel Schunke (@ainyrockstar) January 1, 2023  https://www.zerohedge.com) 

Mange af hændelserne blev fanget på film

Andre videoer viser unge, der kaster raketter mod ambulancer, mens de forsøger at køre ned ad Berlins gader.

Mange af hændelserne blev fanget på film, hvor klippene med brændende køretøjer, brande i høje boligblokke og en politibetjent blev ramt af en raket direkte på sin hjelm, som derefter brød i brand. En betjent og en brandmand fik alvorlige kvæstelser og er fortsat indlagt på hospitalet.

“Vores køretøjer blev beskudt med ammunition til fugleskud,” siger Thomas Kirstein fra Berlins brandvæsen. Politiet rapporterer, at en “ulovlig kuglebombe” blev kastet mod en fuldt besat politibil. I en anden video skyder en mand et politibilvindue ud. 

(Kilde: https://www.zerohedge.com) 

I det efterfølgende kaos blev 103 personer (98 mænd og fem kvinder) anholdt. Politiet i Berlin skrev på Twitter: “Den vold, som vores kolleger måtte opleve nytårsaften, er uudholdelig. Det er en opgave for samfundet som helhed klart at modvirke dette. Vi takker jer alle for jeres engagement og ønsker de sårede en hurtig bedring.”

En anden video viste unge migranter, der hånede en brandmand, da han forsøgte at give et interview til nyhedsmedier.

Næste morgen kunne udbrændte busser og biler ses over hele Berlin.

Andre byer, såsom Duisburg, blev også ramt af vold, herunder angreb på redningstjenester.

“Man kan kun ryste på hovedet. Den politiske ledelse i Berlin påtager sig intet ansvar for denne katastrofe. Det har sympati for folk, der bryder regler, siger 

Neuköllns tidligere borgmester, socialdemokraten (SPD) Heinz Buschkowsky, til Bild. 

“Selv erfarne redningsfolk er chokerede over omfanget af brutaliteten. Det må der endelig sættes en stopper for. Staten må ikke længere se til, mens kaotiske mennesker gentagne gange angriber politibetjente og brandmænd. Det er ikke banale lovovertrædelser, det er forbrydelser, siger Kai Wegner, der er leder af CDU Berlins afdeling, til Bild. Kilde: 

(Kilde: Bild – ZeroHedge  https://www.zerohedge.com)

Tidligere år bød også på ekstrem vold, især i Neukölln.

I en erklæring udgivet af AfD skrev partiet: “Anarki herskede i Berlin nytårsaften. Det var en første forsmag på den fremtidige hverdag i tyske byer, for selv om myndighederne og pressen er talstærkt tavse, når det kommer til den konkrete navngivning af gerningsmændene, taler de utallige videoer fra den aften sit tydelige sprog.

Den konklusion, der nu drages af optøjerne, er lige så typisk, som den er naiv: Et forbud mod kanonslag og kameraer på redningskøretøjerne skal rette op på det. Som om den tilsvarende kundekreds ville blive imponeret over disse foranstaltninger. Der er kun ét effektivt middel mod sådanne scener: endelig beskytte grænserne og deportere kriminelle migranter med det samme.”

I det efterfølgende kaos blev 103 personer (98 mænd og fem kvinder) anholdt. Politiet i Berlin skrev på Twitter: “Den vold, som vores kolleger måtte opleve nytårsaften, er uudholdelig. Det er en opgave for samfundet som helhed klart at modvirke dette. Vi takker jer alle for jeres engagement og ønsker de sårede en hurtig bedring.”

En anden video viste unge migranter, der hånede en brandmand, da han forsøgte at give et interview til nyhedsmedier.

Næste morgen kunne udbrændte busser og biler ses over hele Berlin.

Tidligere år bød også på ekstrem vold, især i Neukölln.

I en erklæring udgivet af AfD skrev partiet: “Anarki herskede i Berlin nytårsaften. Det var en første forsmag på den fremtidige hverdag i tyske byer, for selv om myndighederne og pressen er talstærkt tavse, når det kommer til den konkrete navngivning af gerningsmændene, taler de utallige videoer fra den aften sit tydelige sprog: De er unge, voldelige mænd med et sydlandsk udseende, der næsten ikke taler tysk. Og ikke alene kan de immigrere uhindret, de bliver også betalt for et dejligt liv af trafiklysregeringen med skattepenge.

I 2016 blev cirka 2.500 tyske kvinder voldtaget og seksuelt overfaldet af nordafrikanske og mellemøstlige mænd i Köln og andre byer i en begivenhed, der gav næring til fremgangen for Alternative für Deutschlands parti og anti-immigrationsstemning i Tyskland.

Her 6 år senere lader problemerne til at have vokset sig større. 

Del artiklen her: