ANTALLET AF POTENTIELLE INDVANDRERE PÅ VERDENSPLAN ER NU MERE END 700 MILLIONER

Del artiklen her:

Hundreder af millioner af primært muslimer drømmer om et bedre liv udenfor deres eget land.

Kommentar af Ivan Dybdal

Efter en svag nedgang i kølvandet på grund af den globale recession, steg antallet af personer, som ønsker om at migrere permanent til et andet land, igen i 2016.

Gallup fandt, at 14 procent af verdens voksne – det svarer til næsten 710 Millioner mennesker – ønsker at flytte til et andet land, hvis de får mulighed for det.

Det er en stigning fra 2012, hvor 13 procent eller omkring 630 millioner voksne, sagde de ønskede at migrere permanent til et andet land.

I 2016 ønskede 31 procent af alle voksne afrikanere syd for Sahara at migrere permanent til et andet land. Det er 1 procent flere end i 2012.

I 2016 ønskede 22 procent af alle voksne fra Mellemøsten og landene langs Middelhavet (lande med næsten udelukkende muslimsk befolkning) at migrere permanent til et andet land. Det er 3 procent flere end i 2012.

Migration mod nord

Vi har kun set begyndelsen af befolkningsudskiftningen i Vesten, hvor kvindernes frigørelse (fra at føde børn) og den øvrige moderne sociale og økonomiske udvikling, har gjort vore lande åbne for masseindvandring af ukvalificeret arbejdskraft og lykkeriddere, der ikke kan gøre nytte, og som nødvendigvis skal forsørges. Det er egentlig ikke svært at regne ud, hvad det vil betyde på sigt for samfunds udviklingen.

Betydningen af denne konstatering går langsomt op for flere og flere, men efter min opfattelse lever flertallet af befolkningerne og deres valgte politikere stadig i forrige århundredes John Lennon 68’er ”Imagine” hippie drømme:

Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peace 

You, you may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you will join us
And the world will be as one

– en dag vågner de.

Del artiklen her: