ASYLKRISEN ER LANGT FRA AFBLÆST

(
Del artiklen her:

Andre.rossmann.png

Af André Rossmann

Når udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i Berlingske den 1. feb. afblæser asylkrisen og henviser til, at de lavere asyltal i 2016 skyldes de 40 opstramninger på udlændingeområdet, som regeringen har gennemført, er det spin, som skal demonstrere VLAK-regeringens handlekraft.

Ifølge udenlandske medier fortsætter migrantkrisen nemlig med uformindsket styrke. I Danmark er der tale om en midlertidig pause, der efter al sandsynlighed hænger sammen med, at de centraleuropæiske lande har lukket Balkan-ruten, at grænsekontrollen i flere EU-lande har gjort det mere besværligt at nå Danmark, og at den skrøbelige aftale med Tyrkiet har haft en vis effekt.

Asylpresset holder ved
Trods aftalen med Tyrkiet var antallet af asylansøgere i EU i 2016 alligevel næsten ligeså stort som året før. Derfor er asylpresset på EU’s ydre grænser ikke stilnet af, og alle, inklusive FN og Venstres udlændingeordfører Marcus Knuth, venter, at antallet af asylansøgere igen vil stige til sommer.

Dog vil de fleste migranter komme til EU fra afrikanske lande som Nigeria, Gambia, Elfenbenskysten, Mali og Eritrea, hvor verdens fattigste og samtidig hastigt voksende befolkninger bor, mens flygtninge fra Irak, Syrien og Afghanistan er strandet i græske lejre, da grænserne mod nord er lukkede.

Chokerende prognose
Mens Inger Støjberg således læner sig tilbage og nyder de lavere asyltal, regner Danmarks Statistik i en prognose med, at der i 2020 vil være 562.000 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark, svarende til 9,6 pct. af landets befolkning.

Dette tal vil i 2050 være steget til 1 mio. indvandrere, svarende til 18 pct. af den danske befolkning. Ud af disse vil ca. 750.000 være ikke-vestlige indvandrere.

Det er et særdeles højt procenttal i et lille land med en befolkning på 5,5 mio. mennesker, som ikke kan undgå at resultere i en voldsom ændring i befolkningens sammensætning og DNA. Vi kan ligeså godt indstille os på, at Danmark om 33 år vil være et helt andet land end ”det Danmark vi kender i dag”.


Hold NewSpeek kørende:
Engangs-donation:

25 kr. om måneden:

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.