CIA, DoD & ROCKEFELLER FOUNDATION AFSLØRET SOM MASTERMINDS BAG Deagel.com’s eerie 2025 Depopulation Forecast

Deagel
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

CIA, DoD & Rockefeller Foundation exposed as Masterminds behind Deagel.com’s eerie 2025 Depopulation Forecast & COVID Vaccine Death Data suggests they’re right on track! – The Expose (expose-news.com)

”I en verden, hvor virkeligheden ofte virker mærkeligere end fiktion, kan rænkespillet bag globale begivenheder være en gåde pakket ind i mystik.

En sådan intrige drejer sig om Deagel.com, en obskur online enhed kendt for sine udtømmende data om militære kapaciteter og øjenbrynshævende affolkningsprognoser for 2025.

Vi kan afsløre, at nylige resultater synes at forbinde Deagel direkte med vigtige aktører på verdensscenen: Central Intelligence Agency (CIA), US Department of Defense (DoD) og The Rockefeller Foundation.

Og aktuelle data fra den virkelige verden om overskydende dødsfald i Vesten tyder stærkt på, at Deagels affolkningsprognose ikke kun er et skøn, men faktisk et mål, der er på vej til at blive ramt takket være de dødelige virkninger af Covid-19-vaccination.”

Deagel.com’s [berygtede] 2025-prognose blev fjernet fra deres hjemmeside engang i 2020. Men takket være Wayback Machine / Internet Archive er vi i stand til at se de originale forudsigelser, før de opdages af kritiske tænkere.

En komplet liste over Deagels oprindelige apokalyptiske affolkningsforudsigelser kan ses her.

Desværre tyder begivenhederne stærkt på, at Deagels ildevarslende affolkningsestimater måske ikke kun er spekulative. Data fra den virkelige verden ser ud til at stemme foruroligende overens med disse tal, primært drevet af de alvorlige og dødelige konsekvenser af Covid-19-vaccination.

Så det faktum, at det amerikanske forsvarsministerium (DoD) udstedte en ‘COVID-19 Research’ -kontrakt i Ukraine tre måneder før den officielle anerkendelse af Covid-19-virussen, rejser nogle alvorligt foruroligende spørgsmål.

Især når vi overvejer, at det amerikanske forsvarsministerium nu er kendt for at være indviklet forbundet med Deagel.com sammen med CIA og Rockefeller Foundation.”

Overskrifter til afsnit i resten af artiklen

Den amerikanske DoD-faktor

Rockefeller-faktoren

Deagels affolkningsprognoser er et mål

Dødeligheden pr. 100k er lavest blandt de uvaccinerede

Hemmelige operationer?

Når vi vover os dybere ind i denne gåde, der udfolder sig, konfronterer vi en trifekta (trifecta på eng.) af magtfulde enheder – CIA, DoD og The Rockefeller Foundation – hvis tidligere handlinger og nuværende indflydelse kaster en lang skygge over vores globale fortælling.

Når disse entiteter dukker op bag Deagel.com´s slør, kræver det, der oprindeligt kunne have været afvist som vilde gisninger, nu nøgtern overvejelse.

Beviserne, der tyder på, at DoD, tæt knyttet til Deagel.com, kan have haft en foregribende hånd i COVID-19-forskning måneder før virussens officielle anerkendelse, er i det mindste ”curious”

Denne mærkelige timing kombineret med DoD’s ekspansive rækkevidde i spørgsmål om global sikkerhed får os til at sætte spørgsmålstegn ved de bredere implikationer og den rolle, de kan have spillet i den igangværende pandemi.

Rockefeller Foundation, en anden væsentlig kraft bag Deagel.com, har en historisk track record for involvering i befolkningskontrolprogrammer. Selvom disse bestræbelser angiveligt er henvist til fortiden, fortsætter deres konsekvenser med at give genlyd, især når de parres med Deagels foruroligende befolkningsprognoser for 2025.

På samme måde står CIA, der er berygtet for sine hemmelige operationer og ofte fungerer som en lov for sig selv, som en stærk og gådefuld brik i dette indviklede puslespil. Dens engagement med Deagel og dens fælles forbindelser med Dr. Edwin A. Deagle Jr., og i forlængelse heraf, DoD og The Rockefeller Foundation, tilføjer endnu et lag af intriger til denne fortælling.

Disse beviser og forbindelser berettiger årvågen undersøgelse af de aktører, der opererer bag tæppet af globale anliggender. Når vi dissekerer det indviklede net af relationer mellem disse enheder og deres tilknytning til Deagels dystre affolkningsprognoser, bliver vi mindet om den potentielle indflydelse, de har på vores fælles fremtid.

I vores søgen efter at forstå sandheden bliver grænserne mellem faktuelle hændelser, hemmelige operationer og spekulation stadig mere kritiske, men alligevel indviklede. Men det er i netop denne kompleksitet, at det haster med vores årvågenhed og forståelse. For i en tynd tråd hænger vores evne til at navigere i fremtiden, informeret, bevidst og med vidt åbne øjne.”      (PC-oversættelser)

Perspektivering af depopulations-agendaen

NewSpeek har tidligere bragt denne artikel Fat det: Det handler om depopulation

Deagel population forecast of nearly 70 percent fewer Americans by 2025 is starting to look prophetic – LeoHohmann.com

PrognoseKort

”Er dette Deagel prognosekort en forudsigelse af, hvem der vinder Tredje Verdenskrig?”  (Fra Hohmanns artikel)

Del artiklen her: