CHAMPAGNE-SOCIALISTER: ALTERNATIVETS DYRE DRIKKEVANER

Del artiklen her:

Alternativet er storforbruger af dyr CO2-pumpet fransk vin.

Tidens måske mest interessante blog, Free Speech Blog, afslørede i sidste uge massivt klimahykleri hos socialist-kommunistiske Alternativet. Mens partiets politikere peger moralske fingre af danskere der udspyer CO2 på at flyve, flyver de selv langt mere end den gennemsnitlige vælger.

Klima er ikke det eneste område, hvor partiet har vist umådelig dårlig dømmekraft og dobbeltmoral. Uffe Elbæk og hans tropper er #Metoo-frontkæmpere – men har selv været nødt til at indføre skærpede regler om seksualitet i partiet efter en række overgreb og upassende seksuelle opfordringer.

Free Speech Blog kaster nu endnu en afsløring på bordet omkring det hykleriske og ansvarsløse Alternativet. Partiet, der vil kæmpe muslimers og fattiges sag, elsker dyr champagne til enhver lejlighed. Muslimer drikker ikke alkohol og fattige har slet ikke råd til den slags. Dyre flyrejser, regnbuefarvet seksualitet og dyr CO2-pumpet alkohol i stride strømme. Alternativets politikere bor klassemæssigt ikke i samme univers som de mennesker, partiet påstår at kæmpe for. Det er en slags luksusprojekt for champagnesocialister, der altid vil have råd til at bo i islamfri postnumre og sende deres børn i “hvide” privatskoler. De vil aldrig vil blive konfronteret med konsekvenserne af deres egen politik. Ansvarsløshed på amfetamin og steroider – alle andre end dem selv kan se det.

Planket fra Free Speech Blog, Alternativets champagnegalop:

“Mod. Generøsitet. Gennemsigtighed. Ydmyghed. Humor. Empati. Samt flyrejser og champagne. 

De seks første ord er Alternativet ‘s såkaldte kerneværdier. Men den seneste tid har det handlet mere om flyrejser og champagne for partiet, der efter eget udsagn ønsker at ændre den politiske kultur i Danmark. 

Når boblerne perler ned i glasset hos Alternativet, og der debatteres færre flyrejser og mindre forbrug hos den almindelige dansker, så virker det til, at man er tæt på kernen i Uffe Elbæks parti. 

En gennemgang af partiet fra top til bund afslører, at Alternativet forbruger uhæmmede mængder af dyr fransk champagne.

Her ses et overdådigt champagne-bord, da 652 partimedlemmer fra Alternativet mødtes i maj 2016 i Odense.

Denne artikel er ikke et bevis på, at alle Alternativets partimedlemmer er alkoholikere med hang til dyre dråber. Den er heller ikke en advarsel mod alkoholindtag. Men den er en afsløring af, hvordan Danmarks efter eget udsagn mest klimavenlige parti vælter sig i meget dyre varer, som de fleste danskere måske kun har råd til i forbindelse med fejring af nytår. Altså én gang om året. Hos Alternativet virker hver dag til at være en fest med eksklusive champagnedråber. 

Desuden er champagne med i toppen, når det gælder udledning af CO2 – mere om det senere.

Her ses en artikel fra Politiken i 2015 af DR2’s tv-vært Sigge Winther Nielsen. Sigge Winther Nielsen beskriver, hvordan champagneglæden starter helt i toppen af partiet.

Sigge Winther Nielsen, der er vært på DR2-programmet Deadline, beskriver champagneorgier for den “kreative klasse” hjemme i Uffe Elbæks herskabsbolig på Alhambravej på Frederiksberg.

Så afhængigheden af champagne starter altså helt i toppen af Alternativet hos partiformanden selv. Og den bevæger sig hurtigt ned i rækkerne. 

På nedenstående foto ses folketingsmedlemmet Rasmus Nordqvist, der både stiller op til næste folketings- og Europa-Parlamentsvalg. Rasmus Nordqvist er med i inderkredsen hos Uffe Elbæk. 

Rasmus Nordqvist ses i færd med at pakke sin kuffert på Christiansborg, inden han skal til Alternativets årsmøde i Aarhus i maj 2014. Rasmus Nordqvist har pakket en masse t-shirts og den obligatoriske flaske champagne.

En anden kendt Alternativet-politiker, der elsker champagne, er Niko Grünfeld. Her ses han til champagnefest i haven sammen med føromtalte Rasmus Nordqvist.

Og ser man i Niko Grünfelds meget omtalte CV, som han nu har rettet til for “fejl”, så beskriver Grünfeld, hvad hans store lidenskab i livet er. Den detroniserede kulturborgmester samler på champagne fra “særlige årgange”.

En meget almindelig flaske ægte champagne koster typisk 400 kroner i et supermarked. Men når der er tale om decideret sjældne årgange, så kan en flaske champagne snildt koste 6000 kroner eller mere. 

Alternativet er også kendt for en særlig gratis champagnefest, som partiet afholdt på en krydstogtsbåd i 2015 på Seinen i Paris. 

Her ses Niko Grünfeld og Alternativets ordfører og rejsedronning Carolina Magdalene Maier på krydstogtet i Paris. Niko Grünfeld har fået et glas champagne. Om der er tale om en særlig årgang, der falder i Grünfelds eksklusive smag, vides ikke. 

Et andet af Alternativets folketingsmedlemmer hedder Torsten Gejl. Han ses her til champagneorgiet i Odense i maj 2016.

Året før, da man fejrer en sejr hos Alternativet over et firma, der udvinder gas i Nordjylland, så inviterer folketingsmedlemmet Torsten Gejl alle i Alternativet i hele Nordjylland på “et glas champagne” på det lokale bibliotek.

I den mere bizzare ende deler Uffe Elbæk et mindeord for en nær kollega og politisk veninde, der tragisk er død. Uffe Elbæk beskriver på sociale medier en af deres meget private samtaler om, hvordan den nu afdøde har talt om sin begravelse. 

Senere viser Uffe Elbæk den afdødes gravsted på en kirkegård på Nørrebro i København.

Her fremgår det, at man har stillet tre champagneglas og en flaske “bobler” på gravstedet for at mindes den kære kollega og ven. 

Champagne er faktisk en meget stor miljøsviner i forhold til andre lignende “fødevarer”. Problemet er, at produktionen og transporten af champagnen udleder ufattelige mængder CO2. Ikke mindst fordi glasflasker til opbevaring af champagne er meget tykkere og tungere end andre vinflaske, fordi champagneflasker indeholder CO2 under tryk. Champagne er kort sagt det helt forkerte at drikke, hvis man vil være et miljøbevidst og bæredygtigt parti. 

New York Times beskriver omfanget af champagne-CO2-svineri i en artikel fra 2010. Hele 200.000 ton CO2 udledes på grund af folks champagneforbrug. Det svarer til, hvad cirka 100.000 biler miljøsviner, når de kører rundt.

Dette er selvfølgelig ikke udelukkende Alternativets skyld. Der er trods alt også andre, der drikker champagne. Men som det fremgår af bloggens omfattende billeddokumentation, så er Alternativet storforbruger af de dyre bobler fra Frankrig.

Her er der partimøde i Alternativet Nordsjælland i september 2017. Alle medlemmer løfter glasset.

På bordene i partiforeningen er der hældt op af dyr champagne.

Nogle vælgere lytter efter, og deres glas er overraskende nok fyldte endnu.

Her inviterer den nu fyrede kulturborgmester Niko Grünfeld på champagne-smagning – vin-taminer – for medlemmerne i Aarhus. Lad propperne springe, hører man næsten, Niko Grünfeld råbe!

Og når partiformanden kommer forbi, så skal der være gode champagner på bordet til alle. Uffe Elbæk holder tale, mens champagnen flyder til et møde hos Alternativet på Frederiksberg (hvor Uffe Elbæk selv bor) i august 2017.

Medlemmerne lytter andægtigt til champagne-Uffe. Og deres glas er klar.

Herunder fejrer Alternativet, at man har sat valgplakater op i Københavns gader i oktober 2017. Champagne flyder igennem partiet – helt ned til de frivillige på bunden af Alternativet.

Her tager Uffe Elbæk selv et billede af et champagnemøde i Alternativets lokaler i indre København.

Partiet står simpelthen ude på gaden midt i København og hælder champagnen ned. Manden med grimasserne har også siddet i Folketinget for Alternativet. Han hedder Anders Stjernholm og er komiker af profession. 

I Ekstra Bladet kan man læse, at champagne gør folk mere fulde end mere konventionel alkohol uden CO2, og champagne giver dermed meget hårde “tømmermænd” dagen derpå.

En folketingskandidat og bestyrelsesmedlem i Alternativet Nordjylland – Kennith Nielsen – er på besøg hos Alternativet i Roskilde i januar 2015. Han skriver til sine partikammerater i Jylland, at de burde være taget med. For champagnen springer også her.

Men nogle gange må andre folketingskandidater som Frederik Glerup Christensen blive hjemme. Og som her misse et årsmøde i Alternativet i 2016. (Se billedet fra årsmødet med det kæmpe champagnebord øverst i artiklen)

Manden er spidskandidat fra Alternativet i Randers og har fundet champagnen frem derhjemme, selvom han må undvære sine partivenner.

Men også en mere menig frivillig i Alternativet fejrer med bobler alene. Her fester han i forbindelse med en god meningsmåling. En dyr flaske Mumm Champagne er klar til at springe med CO2.

Alternativets kandidat Tina Kjær er til et vigtigt møde om den politiske strategi i 2015. Her får hun champagne og broccoli at styrke sig på. Det foregår i Alternativets lokaler i indre København på en eksklusiv adresse tæt på Rådhuspladsen og Strøget.

Her er Tina Kjær til årsmøde i Odense også i 2015. Hun fotograferer lige sit glas champagne ved fødderne. Hun ved, hvad Alternativets vælgere kan lide. Gode franske vine med CO2 i.

I december 2016 modtager nogle transkønnede personer en pris, og Alternativet fejrer dem straks med champagne. Her nogle transpersoner med et godt glas.

I Alternativets opslag på Facebook beskrives stemningen som “jubel og champagne”.

Men også pressen nyder godt af champagnen hos Alternativet. Den venstreorienterede journalist David Trads er på arbejde og dækker Alternativets årsmøde i Odense 2016. David Trads fremviser stolt sine gaver fra Alternativet. Blandt andet en vaskeægte flaske champagne og et lille personligt kort til David Trads. På kortet står der: “Det bliver fantastisk at dele dagen med dig, grønne kram”. Spørg dig selv, hvorfor dansk presse og politiske analytikere dækker Alternativet, som de gør.

Her ses et af Alternativets medlemmer til det samme årsmøde, hvor David Trads fik sin champagne-gave.

Og her fotograferer formand Uffe Elbæk nogle raske champagne-gutter ved et møde hos Alternativet i København i foråret 2015

Men ikke alle medlemmer er tilfredse med det overdrevne forbrug af de dyre CO2 champagner i partiet. Dette medlem fik nok af festerne og meldte sig ud i 2017 og fortalte sin historie om druk og fester i Alternativet til TV 2 Nyhederne.

Faktisk skælder et partimedlem – Niels-Simon Larsen – ud i et internt opgør i Alternativets lukkede debatgruppe på Facebook. Han har fået nok af champagnefesterne. Dette er fra juni 2018 og omhandler endnu en “champagnefest” i september 2018. Medlemmet forstår ikke partiets enorme forbrug af dyr CO2-holdig fransk vin.

Men svaret falder prompte. Andre medlemmer latterliggør det ældre medlem af partiet og tager ham ikke alvorligt. Følgende er skrevet af et aktivt venligbo-medlem af Alternativet – Nicolai Kobberup Larsen – der samler penge ind, så migranter kan få råd til at rejse til Danmark og søge asyl. 

Et andet medlem – Anette Moustgaard – kræver ligefrem en champagnefest.

Og et tredje medlem af Alternativet – Tove Auda – kalder opråbet om partiets fordrukne alkoholkultur for “et surt opstød”. Sådan får men skeptikere til at tie i et champagneparti. Medlemmet her kræver også en “kanon fest”.

En administrator af champagnefesten – Martin Kjærulff – hylder heller ikke det frie ord og “den nye debatkultur” i Alternativet. Han “slukker” for flere kommentarer og siger, at dette ikke vedrører folk udenfor partiets rækker. Vi taler altså om “hemmelige champagnefester”. Så meget for Alternativets proklamerede gennemsigtighed. 

Her er dog et mere tilfreds medlem af Alternativet. Hun er med til den meget omtalte gratis champagnefest i Paris.

Dette billede er ikke fra selve sejladsen på Seinen, men fra en anden fest i Paris aftenen inden det store champagnekrydstogt. Medlemmerne varmer op med Uffe Elbæk på en restaurant i Paris i 2015 i forbindelse med Alternativets toårs fødselsdag. 

Faktisk har Uffe Elbæks parti så stor omsorg overfor franske boblende vine, at de her gør opmærksom på frygtelige oversvømmelser i den franske by Champagne. Måske er det Alternativets venskabsby?

Alternativet gav også et glas champagne på en bøssebar i Købehavn, da partiet fyldte et år. På fotoet kan man se, at Alternativet har fået produceret sine egne champagneflasker. Hvem sagde festkultur?

Og når den politiske elite fra Alternativet får unge gæster på besøg i folketinget, så stikker Alternativet straks de unge et glas champagne.

Hvilket også straks bemærkes på Facebook. De unge mænd er med rette imponeret over Alternativets overflod af champagne.

Her inviterer en liste Å folketingskandidat til champagnefest hos partiet i Nordjylland. Denne gang er champagnen også gratis.

Og hos Alternativet i Silkeborg evaluerer man et kommunalvalg. Og åbner endnu mere champagne.

Hos Alternativet i lokalkredsen Jammerbugt, der efterlyses der sågar mennesker med udstyr, der kan producere champagne.

Et spørgsmål til Uffe Elbæk trænger sig på: Kan al den champagne gå hen og forstyrre almindelig sund dømmekraft?”

Del artiklen her: